24.4.2012 15:44

Με το ένα πόδι στο Final Four

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Ο ΕΛΜΑ/ΝΟΧ κληρώθηκε και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Ιωνικό Κολυμβητήριο στις 2 Μαϊου.
Τα άλλα ζευγάρια της κλήρωσης είναι:

  1. Ολυμπιακός- Πανιώνιος
  2. Βουλιαγμένη – ΟΥΚ Βόλου
  3. Παναθηναϊκός – Αργοστόλι

 
Απειλεί το Αργοστόλι
Να ισχύσει η απόφαση της κλήρωσης της 23 Απριλίου, η οποία διακόπηκε μετά από ένσταση του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ, της Βουλιαγμένης και του Πανιωνίου λόγω του τραγελαφικού τρόπου με τον οποίο διεξήχθη,  ζήτησε το Αργοστόλι, το οποίο πλέον απειλεί να παραιτηθεί από τη διοργάνωση του Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλλονιά 18-19 Μαίου. Η ΚΟΕ ζήτησε από την ομάδα να υποβάλλει γραπτώς τις παρατηρήσεις της, ενώ η ΚΟΕ εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο η τελική φάση του κυπέλλου να πραγματοποιηθεί σε άλλη έδρα.
 
Παρών και ο Παππής
Εξαιτίας της ένστασης που υπέβαλλε χθες ο ΕΛΜΑ/ΝΟΧ κατά της διαδικασίας κλήρωσης, στην ΚΟΕ σήμερα παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ Παν. Παππής, μαζί με τον Τεχνικό Σύμβουλο Τάσο Παπαναστασίου.
Αμέσως μετά την κλήρωση ο κ. Παππής είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Διαθεσόπουλο όπου του μετέφερε τις παρατηρήσεις της ομάδας μας.
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ