31.1.2012 22:32

Μαζί ως το τέλος

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ Ο ΣΤ. ΞΥΔΑΣ

Τέλος καλό όλα καλά για τη Δάφνη και το Στ. Ξύδα. Ο τεχνικός της ομάδας ανακάλεσε την παραίτηση του που είχε υποβάλλει μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμωτή και θα συνεχίσει στο τιμόνι των πράσινων έως τη λήξη της σαιζόν. Νωρίτερα η διοίκηση  δεν είχε κάνει δεκτή την απόφαση του, στηρίζοντας το έργο που έχει παράγει και πιστεύοντας ότι οι σοβαρές αποφάσεις δεν λαμβάνονται «εν θερμώ».
«Στους τελευταίους αγώνες δεν πήγαμε καλά και θεώρησα σωστό να αναλάβω τις ευθύνες μου, όταν μια ομάδα δεν πάει καλά δεν μπορούν να φύγουν οι ποδοσφαιριστές, αλλάζει όμως ο προπονητής. Ανακοίνωσα την απόφαση μου έξω από τα αποδυτήρια, αλλά όταν μίλησα με τους παίκτες, μου έδειξαν ότι με εκτιμούν και αποφάσισα να την ανακαλέσω. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται συμπαράσταση και αξίζει να συνεχίσω την προσπάθεια και τη συνεργασία μαζί τους».
Το θέμα έχει λήξει και για τη διοίκηση, που τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ