12.9.2022 14:58

Μαστίχαθλον με 300 συμμετοχές στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη συμμετοχή πλειάδας αθλητών όχι μόνο τη Χίο αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα και γειτονικές πόλεις της Τουρκίας, ξεκινά στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου το «Μαστίχαθλον», με τους διοργανωτές να μετρούν ήδη πάνω από 300 αθλητές.

Επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που επιστρέφει μετά από 3 χρόνια, θα είναι ο Βροντάδος.

Το Μαστιχαθλον φέτος περιλαμβάνει δυο διαφορετικά Event για να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες για πρώτη φορά στην Χίο το άθλημα του Τρίαθλου.

To Mastichathlon Aquathlon Special 1Km Run – 100m Swim θα ανοίξει την αυλαία λίγο πριν το Mastichathlon Aquathlon 4km Run – 400m Swim και αφορά τα ΑμεΑ και παιδιά 10 με 14 χρονών.

Μέσα από το μοναδικό Mastichathlon Aquathlon 4km Run – 400m Swim, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να το γνωρίσουν και να το απολαύσουν τo Σάββατο 17 Σεπτέμβριου 2022 στην παραλία του Βροντάδου. Ένα αγώνισμα Διάθλου (Κολύμπι – Τρέξιμο) που θα γίνει για πρώτη φορά στη Χίο με σκοπό την γνωριμία και την διάδοση του αθλήματος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν τον καλύτερο δυνατό χρόνο στη διαδρομή που περιλαμβάνει 4χλμ Τρέξιμο και 400μ Κολύμπι. Για τις συγκεκριμένες αποστάσεις δεν απαιτείται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός και το καθιστά εφικτό για όλους. Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν όλοι από 15 χρονών και πάνω.

Το Mastichathlon Triathlon S–Sprint 200m Swim – 6Km Bike – 2Km Run (ατομικό) θα σφυρίξει εκκίνηση για πρώτη φορά την Κυριακή 18 Σεπτέμβριου 2022 στην παράλια του Βροντάδου.

Το Mastichathlon Teams 500m Swim -18Km Bike -8Km Run (Ομαδικό) είναι μια καλή ευκαιρία για να δουν οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές τη δύναμη της ομαδικότητας και της συνεργασίας με τους φίλους τους. Με την ομάδα να χρειάζεται να καλύψει όλη την απόσταση στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με μοναδικό όπλο την άψογη συνεργασία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ