20.5.2024 8:16

Χρυσές διακρίσεις για τις αθλήτριες του Ωρίωνα Α.Π.Ο. Χίου

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Χίου «Ωρίων» θριάμβευσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη στα Χανιά από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2024. Οι αθλήτριες του συλλόγου, Βασιλική Μπουλά και Άντζελα Νούρε, κατέκτησαν κορυφαίες διακρίσεις, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της χιώτικης επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ομαδικό Πρωτάθλημα: Χρυσό μετάλλιο και κορυφή για τις Μπουλά και Νούρε

Οι δύο αθλήτριες, αγωνιζόμενες με τα χρώματα του Ο.Α. Χανίων, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα, χαρίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην ομάδα τους. Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επιτεύχθηκε στην έδρα των Χανίων, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό τους.

Ατομικά Αγωνίσματα: Χρυσό και χάλκινο για τη Βασιλική Μπουλά, χάλκινο για την Άντζελα Νούρε

Στα ατομικά αγωνίσματα, η Βασιλική Μπουλά αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Ατομικό Κορασίδων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Επιπλέον, μαζί με την Άντζελα Νούρε κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό Κορασίδων. Η Άντζελα Νούρε κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο Ατομικό Κορασίδων, μετά από έναν συναρπαστικό ημιτελικό αγώνα με τη συναθλήτριά της, Βασιλική Μπουλά.

Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν ιστορική στιγμή για τον Ωρίωνα Α.Π.Ο. Χίου και την χιώτικη επιτραπέζια αντισφαίριση, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωση των αθλητριών του συλλόγου. Ο σύλλογος συγχαίρει τις αθλήτριες, τους γονείς τους και την προπονήτρια Ρούλα Λαμπρινίδη για την εξαιρετική δουλειά που έχουν επιτελέσει.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στον εθελοντή φροντιστή και πατέρα της Βασιλικής Μπουλά, Σπύρο Μπουλά, για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία των αθλητριών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ