21.9.2012 17:00

Φρ. Κουκής: «Πρέπει να αλλάξω πολλά, αλλά…»

• Ο Κ. ΛΙΝΑΣ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΑΡΡΗ

Δεν προτίθεται να αλλάξει τίποτα στην ΕΠΣ Χίου ο Φρ. Κουκής έως τις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2013, όπου θα κληθούν τα σωματεία  να επιλέξουν τη νέα διοίκηση και φυσικά τον εκλεγμένο πρόεδρο. Μετά από πρόταση του Γ. Σαρρή που εγκρίθηκε από το Δ/Σ, ο Φρ. Κουκής θα αποτελέσει τον προσωρινό πρόεδρο της Ένωσης, αφού όπως  δείχνουν όλα τα στοιχεία από τον Οκτώβριο ο Σαρρής θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και θα πρέπει να παραδώσει τη θέση του στον διάδοχο του.
 
Ο επικείμενος νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου όπως τονίζει θα ήθελε να αλλάξει πολλά πράγματα στη λειτουργία του οργανισμού και του διοικητικού συμβουλίου, με βάση το νέο καταστατικό της Ένωσης, αλλά ποιώντας φρόνιμα  αποφάσισε  να πορευτεί έως τις εκλογές με τα ίδια πρόσωπα σε όλα τα πόστα,  για να μην διαταραχθούν οι λεπτές ισσοροπίες και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία της Ένωσης.
 
Παράλληλα, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Φεβρουαρίου, με πιθανότερο σενάριο να απέχει, αφού όπως δηλώνει η θέση έχει πολλές ευθύνες και εκείνος νοιώθει ότι δεν έχει τις αντοχές για να ανταποκριθεί στα αυξημένα και πολύπλοκα καθήκοντα. Όμως όλα θα κριθούν τελικά από τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το διάστημα που θα μεσολαβήσει έως τις εκλογές, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα προκύψει πιθανά και ποιες ισορροπίες μπορεί να διαμορφωθούν έως τότε.
 
Αυτό που τον προβληματίζει περισσότερο και θα ήθελε να το αλλάξει αλλά δεν μπορεί, είναι η πολύ κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.
 
«Το ποδόσφαιρο μας έχει οδηγηθεί σε αυτή τη μοίρα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, αλλά και αυτός ακόμη ο φίλαθλος κόσμος, που έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ακόμη και αυτό το εισιτήριο, για να ενισχύσει την ομάδα της αρεσκείας του, της πόλης του και του χωριού του. Πρόσφατα παραδείγματα ο Ατρόμητος που κλήθηκε αλλά δεν πήγε στη Δ` Εθνική, αλλά και η Μικρασιατική, που μάτωσαν οι παράγοντες της για να επιστρέψει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα χωρίς χρέη. Το πρόβλημα είναι καυτό αλλά και ανεπανόρθωτο, με την κατάσταση που επικρατεί κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα»..
 
Κ. Λίνας
Τη θέση του Γ. Σαρρή στο συμβούλιο θα πρέπει να καταλάβει ο Κ. Λίνας, που προς το παρόν όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει, αφού είναι πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο και τις μεθοδεύσεις που έγιναν για να απομακρυνθεί από το πόστο που κατείχε παλιότερα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ