15.11.2019 12:37

Επέστρεψε από το Athens International Week 2019 Laser 4,7 η ομάδα του ΝΟΧ

Επέστρεψε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 η αποστολή του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου από το  Athens International Week 2019 Laser 4.7, το οποίο διεξήχθη  στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από 8 έως και 10 Νοεμβρίου.

Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χίου αποτελούνταν από τους αθλητές Αναδιώτη Κωνσταντίνο, Γεωργούλα Νικόλαο, Ζήση Θεοφάνης, Παπαζή Δημήτρη, Τομάζος Γιώργο  και Χρουνεβέχεν Γαβριέλα και τον προπονητή τους Παγούδη Μάρκο.Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χίου  Αναδιώτη Κωνσταντίνο που κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία Laser 4.7 Boys. Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

α/α

Ονοματεπώνυμο

Γενική κατάταξη αγόρια

Γενική κατάταξη κοριτσιών

1

Αναδιώτης Κωνσταντίνος

8ος

-

2

Ζήσης Θεοφάνης

17 ος

-

3

Παπαζής Δημήτρης

63ος

-

4

Γεωργούλας Νικόλαος

67ος

-

5

Τομάζος Γιώργος

82ος

-

6

Χρουνεβέχεν Μιχαήλ

-

18η

Συμμετοχές

92

42

Ακολουθούν τα link της ομοσπονδίας με τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα.

https://www.eio.gr/Hellenicsailingweek/2019/results_laser47-boys.pdf

https://www.eio.gr/Hellenicsailingweek/2019/results_laser47-girls.pdf

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χίου θέλει να ευχαριστήσει την Blue Star Ferries για την έκπτωση των εισιτηρίων της ομάδας και των σκαφών. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση στους προπονητές και το Ναυτικό Όμιλο Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ