5.12.2022 7:07

Έλα κι εσύ κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Χίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ζωής του νησιού από το 1930. Σήμερα, σχεδόν 100 χρόνια από την ίδρυση του, ο Ν.Ο.Χ. είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα και καλεί όλο το νησί κοντά του.

“Η μακρά ιστορία και η αλληλεπίδραση με την κοινότητα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του Σωματείου μας. Χωρίς την τοπική κοινωνία, τα μέλη και τους αθλητές μας, δεν υφίσταται ο Ν.Ο.Χ. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να τονίσουμε τη σημασία της συλλογικής συνεισφοράς. Η προσπάθεια μας βασίζεται σε αυτή τη συλλογικότητα για να οδηγήσουμε το Σωματείο στα επόμενα 100 χρόνια, γεμάτα επιτυχίες και στιγμές υπερηφάνειας για όλο το νησί!” όπως αναφέρει ο Γιάννης Σκούφαλος, υπεύθυνος χρηματοδότησης του Ν.Ο.Χ.

“Η δύναμη μας πολλαπλασιάζεται όταν δουλεύουμε όλοι μαζί και γι’ αυτό αποφασίσαμε να “εγκαινιάσουμε” την πλατφόρμα crowdfunding για τον ΝΟΧ. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους όσους το επιθυμούν να βάλουν το λιθαράκι τους και να γίνουν κομμάτι της ιστορίας μας. Παραδοσιακά, ως αθλητικό σωματείο απευθυνόμαστε σε χορηγούς. Το crowdfunding είναι ένας διαφορετικός τρόπος χρηματοδότησης για να φέρουμε όλο το νησί κοντά μας σε αυτήν τη προσπάθεια. Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις δωρεές που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξη της καμπάνιας. Κάθε ενέργεια μετράει. Ακόμα και η μικρότερη συνεισφορά είναι σημαντική γιατί μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την αγάπη!” δήλωσε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Δημήτρης Σκαπινάκης.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα συμβάλει στη λειτουργία του Σωματείου και των εγκαταστάσεων του.

«Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά» – Helen Keller

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του crowdfunding στο https://gogetfunding.com/στήριξε-τον-ναυτικό-όμιλο-χίου/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ