19.10.2018 13:57

‘Άρωμα Euro 2004 την Τετάρτη στο γήπεδο της Χίου

Ο Πρόεδρος της Μικρασιατικής καλεί όλους τους Χιώτες να δώσουν το «παρών» στον φιλικό αγώνα

D

Η ιδέα στριφογύριζε στο μυαλό του Προέδρου της Μικρασιατικής Ένωσης Χίου εδώ και καιρό αλλά τελικά τελεσφόρησε τώρα και η  θρυλική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε  το Euro2004  θα βρίσκεται στη Χίο την Τετάρτη για να συμμετάσχει σε έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με επίλεκτους Χιώτες ποδοσφαιριστές. « Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο παιχνίδι αλλά ένα άθλημα από το οποίο μπορούμε να περάσουμε διάφορα κοινωνικά μηνύματα.  Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι οι διεθνείς μας θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε  αυτή την κατεύθυνση και έτσι τους προσκαλέσαμε να έρθουν στο νησί και να παίξουν έναν αγώνα με αντιπάλους δικούς μας επίλεκτους Χιώτες ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της Χίου», αναφέρει ο Πρόεδρος της Μικρασιατικής Κώστας Μπουλαζέρης.

Όπως επισημαίνει ο Κώστας Μπουλαζέρης, τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν σε τρία σωματεία της Χίου για να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες τους. « Θα δώσουμε χρήματα στους συλλόγους τριτέκνων, πολυτέκνων και ΑΜΕΑ. Η προπώλήση έχει ήδη ξεκινήσει και εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο PLAN B,  στο EVERSET και  στο βιβλιοπωλείο Πυξίδα».

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τα κορίτσια της Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό ενώ στο ημίχρονο οι χορευτές του Λέων Αλλάτιου θα μας δώσουν μία μικρή γεύση από Χιώτικους χορούς.

« Οι μικροί ποδοσφαιριστές των Χιώτικων Ακαδημιών θα μπορούν πριν τον αγώνα να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς και η είσοδος για τους ενήλικες είναι στα 5€ ενώ όλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη στις 17:30 στο γήπεδο της Χίου», κατέληξε ο Πρόεδρος της Μικρασιατικής.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το ΝΠΔΔ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ