12.3.2012 13:47

Ανατροπή με Βολτυράκη

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΕΛΜΑ/ΝΟΧ Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ

Το γινάτι δε βγάζει μόνο μάτι, έχει κι αποτελέσματα! Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο νέος προπονητής του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ θα προέρχονταν από το εξωτερικό και κυρίως από την Σερβία ή την Ουγγαρία, τελικά το Σαββατοκύριακο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της ομάδας μας και του Χανιώτη τεχνικού συνεχίστηκαν μακριά από τη δημοσιότητα και είχαν αίσιο τέλος, που φέρνουν τον Μάκη Βολτυράκη για πρώτη φορά στον πάγκο του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ.
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα Χανιά είχαν σαν αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα οι συζητήσεις να σταματήσουν και ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων να γυρίσει στην πατρίδα του και να συνομιλήσει διεξοδικά με την διοίκηση της κρητικής ομάδας, καθώς έπρεπε να καμφθούν πολλές αντιστάσεις.
Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο διαφάνηκε ότι από την πλευρά των Χανίων υπήρχε η διάθεση να βρεθεί λύση, παρά τον αρχικό αρνητισμό και η συμφωνία επιτευχθεί.
Ο Μάκης Βολτυράκης μπαίνει στο αεροπλάνο και αύριο προπονεί τον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ στην Αθήνα, ενώ εκεί βρίσκεται ήδη και ο Μάκης Μικέδης που σήμερα προπόνησε υπό τις οδηγίες του τους αθλητές.
Η συνεργασία ΕΛΜΑ/ΝΟΧ- Βολτυράκη, έμοιαζε να έχει τιναχτεί στον αέρα και λόγο των ποικίλων δημοσιευμάτων την προηγούμενη εβδομάδα που όπως ήταν λογικό ενόχλησαν αρκετούς, ωστόσο ο Παν. Παππής μίλησε τελευταίος και αυτό που από την πρώτη στιγμή φάνταζε σαν ιδανική λύση, έγινε και πραγματικότητα.
 
Η ανακοίνωση του ΕΛΜΑ/ ΝΟΧ αναφέρει:   
«Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου ανακοινώνει ότι την Τεχνική Ηγεσία της ομάδας Ανδρών, αναλαμβάνει ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ