Αθλητισμός

1/10/12 13:25

τελ. ενημ.: 1/10/12 13:25

" Άλμα ζωής" με χιώτικες συμμετοχές

Από μαζική συμμετοχή περίπου 13.000 πολιτών χαρακτηρίστηκε ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περιπάτου, που διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής στο Ζάππειο, για τέταρτη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Στόχος της διοργάνωσης, ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου στα θέμα του καρκίνου του μαστού και η ενίσχυση του συλλόγου «Άλμα Ζωής».
Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης, ήταν «Μαζί τρέχουμε για τη ζωή» και πράγματι, από κοινού, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, συμμετείχαν σε έναν αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων, ή έναν περίπατο μήκους δύο χιλιομέτρων που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». 
Οι συμμετέχοντες κατέβαλαν το συμβολικό τίμημα των πέντε ευρώ, για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση ήταν παρόν και το chiosrunning, η ομάδα της εταιρίας ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ με πάνω από 20 άτομα, η Ανθίππη Σαραντή , και πολλοί άλλοι που πιθανόν να μην έγιναν αντιληπτοί εξ αιτίας του μεγάλου πλήθους δρομέων (περίπου 13.000 δρομείς).
Άξια αναφοράς ήταν η εμφάνιση της Βίκης Κολοβού από την ομάδα Νηρέα ΑΕ που πήρε την 1η θέση στις γυναίκες με θαυμάσιο χρόνο (7 1 2959 ΚΟΛΟΒΟΥ ΒΙΚΥ Γ 00:18:5200:18:53).

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση