27.4.2023 10:58

3ος ορεινός αγώνας Χίου - Πάνω από 240 αθλητές από 5 χώρες

Με τη συμμετοχή άνω των 240 αθλητών επισφραγίζεται η επιτυχία του 3ου αγώνα ορεινού δρόμου του Chios Running, που θα διεξαχθεί στο νησί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30/4/2024.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στον 3ο ορεινό αγώνα θα συμμετάσχουν αθλητές από Μάλτα, Κίνα, Γαλλία, Τουρκία και Ελλάδα.

Ο 3ος ορεινός αγώνας της Χίου, που έχει αφετηρία και τερματισμό στις Καρυές, 6 χλμ. από το κέντρο της πόλης, περιλαμβάνει, όπως και πέρσι, τις ορεινές διαδρομές των 23 χλμ., 12 χλμ. και 5 χλμ., αλλά και την καινούρια, μεγάλη διαδρομή για τους λάτρεις του βουνού, απόστασης 41 χλμ.!

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning», με συνδιοργανωτές τον Δήμο Χίου, την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) Δήμου Χίου. 

Το Σάββατο μετά την λήξη των αγώνων 5 χλμ. και 12 χλμ. θα παρατεθεί pasta party. Επίσης, όπως και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και φέτος, μετά τους αγώνες 23 χλμ. και 41 χλμ.  θα ακολουθήσει πλούσιο κέρασμα στους δρομείς. 

Ένα μοναδικό φεστιβάλ του ορεινού τρεξίματος, το οποίο έχουν ήδη τιμήσει με την παρουσία τους καταξιωμένοι δρομείς, όπως οι Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Γιάννης Κουρκουρίκης, Θωμάς Ανδρούτσος και Ασημίνα Ιγγλέζου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του αγώνα.

Αρχείο PDF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ CHIOS HARDSTONE TRAIL ^0 ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-1

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ