19.7.2022 16:55

10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Χίου - Πρόγραμμα Εθελοντισμού

Ανακοίνωση του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου:

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις για το ενδιαφέρον τους να προσφέρουν στον 10ο Επετειακό Ημιμαραθώνιο Χίου.

Φέτος, η διοργάνωση κλείνει 10 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια τίποτα δεν θα είχε γίνει χωρίς την δική σας συνεισφορά. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς να γίνει ο 10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Χίου μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού. 

Ο Εθελοντισμός είναι ανθρώπινη ενέργεια με διαχρονική αξία χωρίς όρια και περιορισμούς.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε άτομα άνω των 18 ετών (αλλά και σε παιδιά με την σύμφωνη γνώμη των γονέων και κηδεμόνων τους) να συμμετέχουν με την προθυμία τους και τον ενθουσιασμό τους στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων της Διοργάνωσης.

Τομείς Εθελοντικής Προσφοράς

Οι εθελοντικές οργανώσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης (προετοιμασία υλικού που θα δοθεί στους συμμετέχοντες κ.α.) όσο και την ημέρα του αγώνα (στελεχωσει σταθμών τροφοδοσίας κ.α),

Για την συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα παρακαλούμε στείλετε μήνυμα με τα στοιχεία σας e-mail, τηλέφωνο ή κινητό σας στο: chiosrunning@gmail.com και πόσα άτομα προτίθεται να διαθέσει κάθε ομάδα.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει επί του πεδίου ώστε οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τις θέσεις και τα καθήκοντα τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ