30.1.2022 8:49

«The wedding concept» με την υπογραφή του Γιάννη Φρονιμάκη

Η εγγύηση για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή σου!

Ο γάμος αποτελεί ένα από τα κομβικά σημεία στη ζωή κάθε ανθρώπου και η εκπλήρωση της επιθυμίας ενός ζευγαριού για έναν τέλειο γάμο, παραμένει η πηγή έμπνευσης και αγάπης του Γιάννη.

Ο Γιάννης Φρονιμάκης, όντας δραστήριος στο χώρο της διασκέδασης από νεαρή ηλικία ακολούθησε σπουδές ηχοληψίας και έτσι έγινε η αρχή για το «The Wedding Concept». Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τη διοργάνωση γάμων, εκδηλώσεις "party", μουσικά "event" αλλά και κάθε είδους εκδήλωση με μουσική, ηχητική και οπτικοακουστική κάλυψη.

Με ποια αφορμή δημιούργησε το «The wedding concept»; Ποιες επιλογές έχει κανείς και τι είναι αυτό που καθορίζει την επιτυχία ενός γάμου;

Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις το "The Wedding Concept";

Από νεαρή ηλικία με ενδιέφερε να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στο χώρο της διασκέδασης παρέχοντας υπηρεσίες dj. Γι’ αυτό και αποφάσισα να σπουδάσω σε σχολή ηχοληψίας και μουσικής τεχνολογίας στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου, εργάστηκα για αρκετά χρόνια στην Αθήνα σε εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων ως dj αλλά και ως τεχνικό προσωπικό. Το 2009 έλαβα την πρόταση να συνεργαστώ με χώρο εστίασης στο νησί της Χίου ως dj και έτσι αποφάσισα να εγκατασταθώ ως μόνιμος κάτοικος. Μέχρι και το 2018 είχα συνεργαστεί με αρκετά μαγαζιά αλλά και αρκετά ζευγάρια για τη παροχή των υπηρεσιών μου στις γαμήλιες δεξιώσεις τους. Αυτή ήταν και η αρχή του «The Wedding Concept». Όραμα μου ήταν να προσφέρω ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε κάθε ζευγάρι που φαντάζεται την ημέρα του γάμου του ξεχωριστή.

Ποιος είναι ο σκοπός σου όταν αναλαμβάνεις ένα "project";

Σκοπός μου είναι η παροχή μιας καινοτόμου εντυπωσιακής εικόνας στο χώρο των εκδηλώσεων, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με επαγγελματισμό.  Βασική μου όμως επιδίωξη αναλαμβάνοντας ένα project είναι η ικανοποίηση του πελάτη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες του,  επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Τι επιλογές έχει κάποιος;

Το The Wedding Concept καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και παρέχει δημιουργικές λύσεις για το φωτισμό μιας γαμήλιας δεξίωσης. Παρέχουμε φωτισμό party, string lights, fairy lights, σημειακό φωτισμό για την ανάδειξη συγκεκριμένων σημείων της διακόσμησης αλλά και των τραπεζιών, αρχιτεκτονικό φωτισμό χώρου, υποθαλάσσιο φωτισμό, φωτισμό πισίνας με αδιάβροχες LED μπάλες αλλά και άλλα πολλά ειδικά εφέ. Επίσης, εκτός από την επιμέλεια του φωτισμού αναλαμβάνουμε και την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων με σύγχρονο και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Πόσο μεγάλη σημασία έχει ο φωτισμός σε μια εκδήλωση;

Ο φωτισμός μιας γαμήλιας εκδήλωσης είναι καθοριστικός διότι μπορεί να αναβαθμίσει αισθητικά το χώρο καθώς και να διαμορφώσει και να μεταλλάσσει την ατμόσφαιρα. Μπορεί να ζεστάνει και να δώσει ζωή σε ένα χώρο, ιδιαίτερα όταν προσαρμόζεται αρμονικά στην κατάλληλη χρωματική παλέτα ώστε να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Τι περιλαμβάνει η μουσική κάλυψη; Έχει την επιλογή κάποιος να επιλέξει την μουσική που ταιριάζει στα γούστα του;

Η ηχητική κάλυψη περιλαμβάνει ένα άρτιο εξοπλισμό, δυνατό και παράλληλα ποιοτικό ήχο ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης. Η μουσική επένδυση γίνεται με βάση τα ακούσματα και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη, από καταξιωμένους dj του χώρου.  Ο ηχητικός εξοπλισμός μας είναι τελευταίας γενιάς, περιλαμβάνει επαγγελματικά ηχεία, ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα καθώς και ψηφιακές κονσόλες ήχου. Σίγουρα η κάθε εκδήλωση απαιτεί διαφορετική προσέγγιση ώστε να επιτυγχάνουμε το 100% της επιτυχίας.

Γιάννη έχεις καλύψει αρκετές εκδηλώσεις, τι είναι αυτό που διαμορφώνει τις ιδανικές προϋποθέσεις για έναn τέλειο γάμο;

Από την επαγγελματική μου εμπειρία, θεωρώ ότι όλα ξεκινούν από το ίδιο το ζευγάρι. Η ευτυχία και η χαρά, που εκπέμπει το ζευγάρι σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του θεωρώ ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας για ένα τέλειο γάμο. Η κάθε γαμήλια δεξίωση είναι ξεχωριστή. Η μουσική και ο φωτισμός έρχονται να ενισχύσουν τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει η ημέρα του γάμου τους αξέχαστη και μοναδική.

Πως προγραμματίζεις τα ραντεβού σου με τους πελάτες και τι χρονοδιάγραμμα χρειάζεται για την οργάνωση;

Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας την καλοκαιρινή περίοδο προσπαθώ όσο το δυνατόν συντομότερα να προγραμματίζω τα ραντεβού μου με τους πελάτες μου. Εξαρτάται πάντα ανά περίπτωση, δηλαδή πότε και που θέλει να παντρευτεί το ζευγάρι αλλά και τι απαιτήσεις θα έχει. Το ιδανικό χρονοδιάγραμμα είναι από 6 μήνες μέχρι ένα χρόνο πριν χωρίς βέβαια αυτό να είναι απόλυτο, δηλαδή έχει τύχει να αναλάβουμε δεξίωση και σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.

Υπάρχει η δυνατότητα να οραματιστεί το ζευγάρι την εκδήλωση;

Βεβαίως και υπάρχει η δυνατότητα να οραματιστεί το ζευγάρι την εκδήλωση. Παρέχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο μέσα από τα οποία μπορούν να δουν τις προσφερόμενες παροχές αλλά και αντλήσουν ιδέες για την γαμήλια δεξίωση τους.

Τι θα συμβούλευες ένα ζευγάρι για να πετύχει μια τέλεια δεξίωση;

Αυτό που συμβουλεύω όλα τα ζευγάρια με τα οποία συνεργάζομαι αφορά την επιλογή και τη σύσταση μιας εξειδικευμένης επαγγελματικής ομάδας, η οποία θα είναι πρόθυμη για συνεργασία με κύριο στόχο  την καθοδήγηση του ζευγαριού, ώστε να δημιουργηθεί ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και ιδέες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα στο instagram: The Wedding Concept 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ