17.3.2022 17:18

Πως να επιλέξω κατάστημα ecig; Τι να προσέξω;

Το άτμισμα έχει ξεκινήσει δυναμικά ως μια εναλλακτική λύση για τη διακοπή του καπνίσματος. Το πως να επιλέξετε ένα κατάστημα ecig, καλό είναι πρώτα να σκεφτείτε κάποιες παραμέτρους. Αυτές θα σας εξασφαλίσουν ότι κάνατε σωστή επιλογή των προϊόντων που σκοπεύετε να προμηθευτείτε, όπως ένα κιτ ατμίσματος, υγρών αναπλήρωσης, καθώς και των ανταλλακτικών εξαρτημάτων που ίσως χρειαστείτε στην πορεία. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε τόσο φυσικά όσο και ηλεκτρονικά καταστήματα. Σαφώς, τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι η πιο γρήγορη λύση, στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο φυσικό κατάστημα στην περιοχή σας. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε σχετικά με την επιλογή του:

 

1. Εξυπηρέτηση Πελατών – Εξειδικευμένο Προσωπικό

Ένα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να επιλέξετε κατάστημα ecig είναι η λειτουργία του τρόπου εξυπηρέτησης πελατών. Από την στιγμή που αποφασίσετε να κάνετε ηλεκτρονικά την αγορά του, θα πρέπει να είστε σίγουροι πως το προσωπικό της επιχείρησης θα βοηθήσει σε όλα σας τα βήματα. Πρέπει είναι άμεσα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν είτε στις ερωτήσεις σας είτε στη διαδικασία της παραγγελίας μέχρι να φτάσει στα χέρια σας. Ακόμα και αν επιλέξετε την φυσική παρουσία σε ένα κατάστημα, το προσωπικό πρέπει να είναι κατάλληλα εξειδικευμένο για να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες. Εάν είστε νέος ατμιστής, τότε οι συμβουλές τους θα πρέπει να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας, ώστε να έχετε μια όμορφη εμπειρία ατμίσματος.

 

2. Ευρεία γκάμα ποιοτικών ηλεκτρονικών τσιγάρων

Ένα ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα πρέπει να έχει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών τσιγάρων και των αντίστοιχων εξαρτημάτων, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Το άτμισμα είναι μια προσωπική και ιδιαίτερη υπόθεση, και για αυτό η ποικιλία προϊόντων, όπως τα κιτ ατμίσματος, είναι απαραίτητη. Πρέπει να βρείτε το κατάλληλο που θα ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό σας, αλλά και στην εμπειρία που προσφέρει το καθένα. Επίσης, οι ηλεκτρονικές συσκευές πρέπει να είναι καλής ποιότητας, με σωστές προδιαγραφές και με την ανάλογη εγγύηση.

 

3. Επαγγελματισμός, εγγύηση και παροχές

Ο επαγγελματισμός του καταστήματος είναι μια άλλη παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψιν. Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η ευγένεια προς τον εκάστοτε πελάτη είναι από τα σπουδαιότερα στοιχεία που πρέπει να παρατηρήσετε. Έτσι, αν νιώσετε πως λαμβάνετε τη σωστή προσοχή σχετικά με αυτά που ζητάτε, καθώς και η αντιμετώπιση σας είναι άμεση, τότε θα ξέρετε πως κάνατε τη σωστή επιλογή. Στο Altersmoke electronic cigarettes, η προσφορά προϊόντων γνωστών κατασκευαστών, αποτελεί ένα είδος εγγύησης ότι αυτό που θα προμηθευτείτε θα είναι καλής ποιότητας. Η σχέση όμως, μεταξύ ποιότητας και τιμής, δεν είναι πάντα προκαθορισμένη. Μπορείτε να βρείτε πχ. το κατάλληλο κιτ ατμίσματος σε πολύ καλή τιμή, χωρίς αυτό να μειώνει την απόδοση και τα χαρακτηριστικά του.

 

4. Ευρεία γκάμα ποιοτικών υγρών αναπλήρωσης

Όπως προαναφέρθηκε για την ποικιλία ηλεκτρονικών τσιγάρων, το ίδιο ισχύει και για τα υγρά αναπλήρωσης. Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα πρέπει να έχει μεγάλη ποικιλία, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το άρωμα ή τη γεύση που θα σας κάνει να “κολλήσετε” μαζί της. Επίσης, η ευρεία γκάμα προϊόντων με ή χωρίς περιεκτικότητα νικοτίνης είναι σημαντικό, όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας στο άτμισμα. Το προσωπικό του καταστήματος, πρέπει να είναι σε θέση να σας προτείνει αρκετά από αυτά, ώστε να έχετε μια σωστή εικόνα πριν αγοράσετε κάποιο. Ακόμη, η ποιότητα τους πρέπει να είναι άριστη σε κάθε περίπτωση.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην σωστή επιλογή ενός καταστήματος ecig. Μια ιδέα είναι να συγκεντρώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θέμα. Έτσι, θα γνωρίζετε σε γενικές γραμμές για το τι σας ταιριάζει από άποψη ηλεκτρονικής συσκευής και υγρών αναπλήρωσης. Μπορείτε επίσης, να διαβάσετε σχολιασμούς που αναρτώνται στο ίντερνετ για τα προϊόντα, αλλά και για το κατάστημα που θα κάνετε την αγορά. Ο κάθε ατμιστής ζητάει μια διαφορετική εμπειρία ατμίσματος, κάτι το οποίο είναι ξεχωριστό και συγκεκριμένο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ