20.6.2022 16:33

Πως να Ανανεώσετε τον Χώρο σας με 4 Απλά Βήματα

Τώρα που οι διακοπές πλησιάζουν, πολλοί σκέφτεστε να ανανεώσετε τον χώρο σας, αυτό μπορεί να είναι ένα δωμάτιο αλλά μπορεί να είναι ανακαίνιση σε όλο το σπίτι. 

Πολλές φορές η ανανέωση του χώρου σας μπορεί να ανανεώσει και την διάθεσή σας. Λίγες μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν το σπίτι σας αγνώριστο. Έτσι λοιπόν αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και τον χρόνο, ξεκινήστε το συντομότερο δυνατόν να ανακαινίζετε τον χώρο σας. Υπάρχουν πολλές σελίδες με πρωτότυπες ιδέες στο διαδίκτυο που μπορείτε να ψάξετε για το πως θέλετε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του σπιτιού των ονείρων σας. 

Φυσικά, υπάρχουν 4 μόνο βήματα που αν τα ακολουθήσετε θα δείτε τον χώρο σας να μετατρέπεται στο σπίτι που πάντα ονειρεύεστε.

1. Χρώμα στους τοίχους.

Το πρώτο και το πιο σημαντικό στοιχείο που μετράει σε έναν χώρο είναι το χρώμα στους τοίχους. Κάθε φορά που μπαίνετε σε έναν χώρο το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι το χρώμα που είναι βαμμένος. Κάποιες φορές, το χρώμα μετατρέπει τελείως τον χώρο, οπότε και εσείς μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα πέρα από την πεπατημένη σας και να δώσετε στον χώρο σας ένα άλλο στυλ. Επίσης τα χρώματα που έχετε στον χώρο σας μπορούν να επηρεάσουν και την διάθεση σας, όποτε σκεφτείτε διπλά πριν κάνετε την τελική σας επιλογή.

 

2. Φωτισμός

Το δεύτερο στοιχείο που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σας είναι ο φωτισμός. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε έναν καλό πάροχο που μπορεί να σας προσφέρει ρεύμα σε πιο προσιτές τιμές. Μπορείτε να επισκεφτείτε το ftinoteroreuma.gr για να βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν τα φωτιστικά και η τοποθέτησή τους, καθώς πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο στον χώρο ώστε να φωτίζουν σωστά το κάθε δωμάτιο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον διακοσμητή για να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές που ψάχνετε.

 

3. Κουρτίνες

Οι κουρτίνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του χώρου σας, καθώς είναι σε πολύ εμφανές σημείο. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε το κουρτινόξυλο ψηλά στον τοίχο για κάνετε τον χώρο να μοιάζει πιο ψηλός και επιβλητικός. Επιλέξτε κουρτίνες που να ταιριάζουν με τα χρώματα του σπιτιού χωρίς να είναι απαραίτητα το ίδιο χρώμα με τους τοίχους. Επίσης το είδος του υφάσματος της κουρτίνας έχει να κάνει με τον χώρο που θα τις τοποθετήσετε. Αν οι κουρτίνες προορίζονται για το δωμάτιο, επιλέξτε ένα λινό ύφασμα, ενώ είναι να τοποθετηθούν στο σαλόνι, επιλέξτε πιο χοντρά υφάσματα.

 

4. Μικρά, περιττά διακοσμητικά

Πολλές φορές, σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας, έχουμε μαζεμένα πολλά μικρά διακοσμητικά που πιάνουν χώρο και κάνουν το σπίτι να φαίνεται γεμάτο και όχι με την καλή έννοια. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να εντοπίσετε ποια από τα διακοσμητικά που έχετε δεν βοηθάνε στην ανάδειξη του χώρου και να τα αφαιρέσετε. Επίσης μπορείτε, αν έχετε την οικονομική άνεση, να αγοράσετε μερικά καινούργια διακοσμητικά που θα αντικαταστήσουν τα παλιά. Προτιμήστε να στολίσετε το σπίτι σας με φυτά, όμορφους καθρέπτες και όμορφα και διακριτικά κηροπήγια.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

Tags: ΣΠΙΤΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ