23.4.2021 15:37

Νέο πρατήριο Revoil στη Χίο με προσφορά στο πλύσιμο αυτοκινήτου

Δωρεάν εξωτερικό φρεσκάρισμα με αγορές καυσίμων άνω των 20 ευρώ

Το δίκτυο της Revoil επεκτείνει τις δραστηριότητες του από το μέρος όπου ξεκίνησε: τη Χίο. Στο νέο πρατήριο της Revoil που βρίσκεται στην Καρδαμάδα του Κάμπου, στην οδό Θυμιανών και Χαλκειού ο «π» συνάντησε τον Εμπορικό της Διευθυντή, Γιάννη Θεοτοκά.

Το νέο πρατήριο αποτελεί το 14ο πρατήριο της Εταιρίας και έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα εμπιστοσύνης που δημιουργείται με στόχο την παροχή υψηλής αξίας υπηρεσιών.

Το τρίπτυχο της Revoil:  Άψογη εξυπηρέτηση-Σταθερά καλές τιμές-Προσφορές

Τον στόχο της εταιρίας θέλησε να μεταφέρει ο κ. Θεοτοκάς τονίζοντας πως δεν είναι άλλος από την ποιότητα στα καύσιμα, τη φιλική εξυπηρέτηση αλλά και τις οικονομικές τιμές:

«Υπάρχουν τρία πράγματα που ζητάμε ως καταναλωτές. Το πρώτο είναι σταθερά καλές τιμές και αυτό αποτελεί δέσμευση. Το δεύτερο είναι άψογη εξυπηρέτηση και αυτό σημαίνει επιπλέον παροχή υπηρεσιών στον πελάτη. Το τρίτο είναι οι προσφορές που δεν κρατούν για μια ή δυο εβδομάδες αλλά πάντα με γέμισμα άνω των 20 ευρώ παρέχουμε δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου».

 

Ειδική κάρτα μέλους για κατόχους επαγγελματικών οχημάτων

Η Revoil φροντίζει να εκδίδει ειδική κάρτα μέλους με την οποία κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να προμηθεύεται καύσιμα χωρίς να πληρώνει κατά τη διάρκεια του μήνα αλλά η πληρωμή των καυσίμων να γίνεται στις 25 του επόμενου. Μάλιστα την συγκεκριμένη κάρτα θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σε πρατήρια της Revoil ανά την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι θα έχει και το καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα έκδοσης κάρτας μέλους. 

Η σειρά «Revolution», εγγύηση ποιότητας καυσίμων

Το τρίπτυχο συναντά και μια υψηλή ποιότητα καυσίμων προσφέροντας εξιδανικευμένες σειρές που ανταποκρίνoται στις ανάγκες των οδηγών.

Η Revoil σε ένα φιλικό περιβάλλον και με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση σας περιμένει στο νέο της πρατήριο στην Καρδαμάδα του Κάμπου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ