9.3.2021 17:04

Μπες στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α και γίνε «παραγωγός» του ρεύματος που καταναλώνεις!

Απόκτησε τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις

Με το νέο, πρωτοποριακό Πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, γίνεσαι «παραγωγός» πράσινης ενέργειας. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε πελάτης του ΗΡΩΝΑ που συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΝ.Α έχει τη δυνατότητα να «αγοράσει» από φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, τόση ενέργεια όση και η ετήσια κατανάλωσή του, φτάνοντας έως και να μηδενίσει το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού του! Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό ή άλλον εξοπλισμό στη στέγη του.

Τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΕΝ.Α την αποκτάς με την καταβολή του ελάχιστου ποσού 100€, που θα σου επιστραφεί μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στους λογαριασμούς σου και το οποίο θα μπορείς στη συνέχεια να αυξάνεις είτε εφάπαξ, είτε σταδιακά, μέχρι να μηδενίσεις το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού σου.

Στην σημερινή αγορά ενέργειας, η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α θα σου δίνει «απόδοση» περίπου 8,5%.

Χρησιμοποίησε το CALCULATOR για να υπολογίσεις το ποσό της έκπτωσης που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου, ανάλογα με το ποσό της συμμετοχής σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α συνδυάζεται με οποιοδήποτε εμπορικό πρόγραμμα προμήθειας ρεύματος επιλέξεις.

Γιατί να συμμετέχεις στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α;

  • Για να δεις το κόστος του ρεύματός σου να μειώνεται, ή και να μηδενίζεται!
  • Για να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα και να συμμετέχεις ενεργά στην παγκόσμια επανάσταση της καθαρής ενέργειας.
  • Για να αποκτήσεις πραγματική ΕΝεργειακή Ανεξαρτησία, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις φωτοβολταϊκό ή άλλο εξοπλισμό στη στέγη σου.
  • Για να έχεις μία πολύ καλή «απόδοση» στο κεφάλαιο με το οποίο συμμετέχεις, μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου.

Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, έχεις τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝ.Α;

Αν έχεις ακόμα απορίες για το πρόγραμμα ή επιθυμείς να το ενεργοποιήσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου σε αυτήν την ΦΟΡΜΑ και ένας εκπρόσωπος ΗΡΩΝ θα σε καλέσει άμεσα.

Τι είναι το πρόγραμμα ΕΝ.Α;

Το ΕΝ.Α είναι το πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα του ΗΡΩΝΑ, μέσω του οποίου αποκτάς ΕΝεργειακή Ανεξαρτησία και μπορείς να μειώσεις μέχρι και να μηδενίσεις το κόστος του ρεύματός σου. Μέσω του ΕΝ.Α μπορείς να «αγοράσεις» παραγωγή από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και να γίνεις ο ίδιος «παραγωγός» της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεις.

Ο ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, κατασκευάζει φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, η ενέργεια των οποίων προσφέρεται στους πελάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Κάθε πελάτης του ΗΡΩΝΑ έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, «αγοράζοντας» από τα πάρκα αυτά τόση ενέργεια όση και η ετήσια κατανάλωση της παροχής του, φτάνοντας έτσι να μειώσει έως και να μηδενίσει το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού του.

Γιατί να μπω στο πρόγραμμα;

Αν δεν έχεις στέγη να βάλεις το δικό σου φωτοβολταϊκό και να παράγεις την δική σου ενέργεια ή έχεις στέγη αλλά δεν θέλεις να ασχοληθείς με την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση ενός φωτοβολταϊκού, έλα κάτω από την ΣΤΕΓΗ του ΗΡΩΝΑ. Με τη συμμετοχή σου στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, ο ΗΡΩΝ θα παράξει για εσένα όση ενέργεια χρειάζεσαι προκειμένου να εξασφαλίσεις ΕΝεργειακή Ανεξαρτησία και να μειώσεις έως και να μηδενίσεις το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού σου.

Σε ποιους απευθύνεται;

Με το πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, όλοι οι Πελάτες ΗΡΩΝ (με παροχή χαμηλής τάσης), ανεξαρτήτως εάν είναι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές ενός ακινήτου, μονοκατοικίας ή διαμερίσματος σε πολυκατοικία ή καταστήματος, με ή χωρίς τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος, μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές χωρίς να επιβαρύνονται με την εγκατάσταση, συντήρηση και ασφάλιση ενός τέτοιου συστήματος.

Οκ, θέλω και εγώ Ενεργειακή Ανεξαρτησία. Τι χρειάζεται να κάνω;

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είτε είσαι πελάτης του ΗΡΩΝΑ είτε όχι, είναι:

Να απευθυνθείς στο κατάστημα «ΛΥΣΕΙΣ» στην οδό Καλοπλύτου 1 (υπεύθυνοι Κωνσταντίνος Τσακός και Μαρία Φράγκου). Τηλέφωνο επικοινωνίας 22710 82047.

Μπορώ να δω ένα αριθμητικό παράδειγμα;

Φυσικά! Αν π.χ. είσαι οικιακός καταναλωτής και πληρώνεις περίπου 350€ τον χρόνο για το ρεύμα σου (χωρίς ρυθμιζόμενες χρεώσεις, δημοτικά τέλη, τέλος ΕΡΤ κ.λπ.) τότε, όταν η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΕΝ.Α φτάσει περίπου τις 4.000€ θα απολαμβάνεις δωρεάν το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού σου για τα υπόλοιπα χρόνια μέχρι να συμπληρωθεί η διάρκεια της «οικονομικής ζωής» των πάρκων Α.Π.Ε., η οποία είναι τουλάχιστον 20 χρόνια και μπορεί να φτάσει και έως τα 25 χρόνια. Έτσι, στο τέλος του προγράμματος, θα έχεις λάβει εκπτώσεις συνολικής αξίας περίπου 9.000€, υπερδιπλασιάζοντας το κεφάλαιό σου! Και μην ξεχνάς ότι τα περίπου 4.000€ της συνολικής συμμετοχής σου, μπορείς να τα δίνεις σιγά-σιγά, όποτε σε βολεύει εσένα, μέσα σε τρία χρόνια, μηδενίζοντας σταδιακά το κόστος ρεύματος στο λογαριασμό σου! 

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το CALCULATOR για να υπολογίσεις μόνος σου το ποσό της συμμετοχής σου στο πρόγραμμα που θα σου μηδενίσει πρακτικά το κόστος ρεύματος του λογαριασμού σου! Εναλλακτικά μπορείς να μας καλέσεις στο 18228 ή να επισκεφθείς ένα Κατάστημα ΗΡΩΝ και να κάνουμε μαζί τον υπολογισμό.

Τι γίνεται αν δεν έχω αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσω το μερίδιο που μου μηδενίζει το κόστος ρεύματος του λογαριασμού μου;

Άλλο ένα πλεονέκτημα του ΗΡΩΝ ΕΝ.Α είναι το γεγονός ότι έχεις τη δυνατότητα να «κτίσεις» το ποσό συμμετοχής σου σιγά σιγά, μέσα σε τρία χρόνια, ανάλογα με τις οικονομικές σου δυνατότητες. Η μοναδική διαφορά είναι ότι το όφελος θα φανεί άμεσα, και συγκεκριμένα από τον επόμενο λογαριασμό σου! Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α είναι το ποσό των 100€ που θα σου επιστραφεί μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στους λογαριασμούς σου.

Τι γίνεται αν αλλάξω διεύθυνση κατοικίας (ή επαγγελματική έδρα);

Τα οφέλη του Ε.ΝΑ σε ακολουθούν! Μην ξεχνάς, ότι με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χωρίς επιπλέον κόστος, όπου κι αν πας.

Αν θελήσω να διακόψω τη σύμβασή μου ή να απενεργοποιήσω το πρόγραμμα ΕΝ.Α, τι γίνεται με τα χρήματα που θα έχω καταβάλλει;

Δεν υπάρχει καμία δέσμευση! Τα χρήματα που θα έχουν καταβληθεί επιστρέφονται, αφού αφαιρεθούν οι εκπτώσεις από τους λογαριασμούς που έχεις ήδη λάβει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σου στο πρόγραμμα. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ