4.8.2022 17:19

Η Kiss the Earth έγινε 5 χρονών και το γιορτάζει με μία ακόμα βράβευση στα Great Taste Awards

Διεθνής διάκριση για το Crunchy Φυστικοβούτυρο

Την 1η Αυγούστου ανακοινώθηκαν τα διεθνή βραβεία ποιότητας τροφίμων Great Taste Awards 2022 τα οποία γίνονται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Στα Great Taste Awards τα προϊόντα δοκιμάζονται και κρίνονται μόνο με γευστικά κριτήρια από επιτροπή ειδικών (σέφ, δημοσιογράφων γεύσης και γευσιγνωστών) και αξιολογούνται αυστηρά καθώς στο τέλος βραβεύονται περίπου 3 στα 10 προϊόντα από όλες τις κατηγορίες τροφίμων.

Η Kiss the Earth συμμετείχε με το τραγανό φυστικοβούτυρο της το οποίο κέρδισε ένα αστέρι στον διαγωνισμό. Το αμυγδαλοβούτυρο ήταν το πρώτο ελληνικό βούτυρο καρπού που βραβεύτηκε στον ίδιο διαγωνισμό το 2019, ενώ το μείγμα με χιώτικο μέλι είχε βραβευτεί το 2021.

Φέτος η Kiss the Earth έκλεισε 5 χρόνια λειτουργίας με πολλές επιτυχίες, συμμετοχές σε διαγωνισμούς και εκθέσεις αλλά και θετικές εντυπώσεις από τους φίλους της ανά τον κόσμο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ