31.10.2023 12:30

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα στο ποδόσφαιρο;

Τα «συστήματα» πάντα εξιτάρουν και παρακάτω θα κάνουμε συνοπτική αναφορά σε ορισμένα από εκείνα που έμειναν στην ποδοσφαιρική ιστορία.

Είτε για την πρωτοπορία που έφεραν, είτε διότι κυριάρχησαν για πολλά χρόνια διεθνώς. Και εν τέλει πως ένα ποδοσφαιρικό σύστημα μπορεί να μας δώσει... κατεύθυνση για το τι να παίξουμε στο στοίχημα. Στο άρθρο που ανοίξατε λοιπόν, η συντακτική ομάδα του Foxbet.gr θα καταπιαστεί με τα εξής:

Τι είναι ποδοσφαιρικό σύστημα;

Ποια είναι τα πιο διάσημα συστήματα;

Οι σημερινές τακτικές στο ποδόσφαιρο

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα;

Πως τα συστήματα επηρεάζουν το στοίχημα;

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση N1 Casino Live – Γιατί επιβάλλεται να το δοκιμάσεις το 2023! 

Τι λογίζεται ως ποδοσφαιρικό σύστημα;

Το 4-2-3-1, το 5-3-2 και όλα τα υπόλοιπα δεν είναι συστήματα. Είναι απλώς σχηματισμοί, που μας βοηθάνε να αποκτήσουμε εικόνα για τους χώρους που θα κινηθεί, σε γενικές γραμμές, κάθε παίκτης. Οι ομάδες δουλεύουν στην τακτική. Οι παίκτες δουλεύουν στην ατομική τακτική, οι τρεις γραμμές δουλεύουν ξεχωριστά και όλα αυτά έρχονται κάποια στιγμή και συντίθενται στην ομαδική τακτική.

Στην τακτική έρχεται να «κουμπώσει» ο σχηματισμός και όχι το αντίθετο. Κατά συνέπεια, σχηματικά θα μπορούσαμε να γράψουμε: ομαδική τακτική + σχηματισμός = σύστημα ποδοσφαίρου. Αν δείτε σε γράφημα πριν τον αγώνα, ότι δύο ομάδες εκκινούν με τον ίδιο σχηματισμό, αυτό δε σημαίνει ότι παίζουν με τον ίδιο τρόπο.

Μπορείτε να διαβάσετε την συνέχεια στο Foxbet.gr

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ