8.8.2023 12:06

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Κωνσταντίνου Μαθιούδη "TRiCK" από τις εκδόσεις Ελευθερουδάκης

Το ΤΡΙΚ αποτελεί ένα υπαρξιακό ρομάντζο με άξονα τον έρωτα και τη μοναξιά. Η Νάντια, μια νεαρή ψυχίατρος, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην καριέρα της, αδιαφορώντας για την προσωπική της ζωή. Η εμφάνιση του Κωστή, ενός συναδέλφου νοσηλευτή, θα ανατρέψει την κοσμοθεωρία της. Πρόσωπα και καταστάσεις δρουν καταλυτικά στην εξέλιξη της ιστορίας. Άραγε θα εκπληρωθεί το όνειρο ή θα μείνει για πάντα στο συρτάρι της φαντασίας; Μόνο μια σειρά από ΤΡΙΚ μπορεί να ξεκλειδώσει την πραγματικότητα από τον μύθο των ηρώων. 


Ο Κωνσταντίνος Μαθιούδης γεννήθηκε στη Χίο, ενώ μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε ψυχολογία με μεταπτυχιακό τίτλο στην ψυχανάλυση (Ηνωμένο Βασίλειο). Ειδικεύτηκε στη γνωσιακή αναλυτική θεραπεία και τη σχεσιακή ψυχανάλυση στο Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ), όπου και αποτελεί ιδρυτικό της μέλος. Ασκεί το κλινικό του έργο στην Αθήνα, ως ατομικός, ομαδικός και θεραπευτής ζεύγους. Θεωρείται βασικός εκπαιδευτής και επόπτης στα προγράμματα ειδίκευσης του ΙΣΟΨ για επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Παράλληλα απασχολείται σε Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στο Πρόγραμμα «Ψυχαργώς», από το 2005 μέχρι σήμερα. Είναι πιστοποιημένος ομαδικός θεραπευτής από το Yalom Institute (USA). Συμμετάσχει σε Εγχώρια και Παγκόσμια Συνέδρια Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας ως ομιλητής, ενώ έχει γράψει άρθρα τα οποία έχουν δημοσιευτεί. Το «TRiCK», στο οποίο παντρεύει την ψυχολογία με τη λογοτεχνία, αποτελεί το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

Tags: ΒΙΒΛΙΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ