9.9.2021 16:01

«Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας κι ελευθερίας»

Ομιλία των Κέλλυ Λουφάκη και Στέφανου Ξενάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει ομιλία έμπνευσης και παρακίνησης, με τίτλο «Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας και ελευθερίας», για εφήβους και ενήλικες, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, (ώρα 19:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Οι διακεκριμένοι Χιώτες, Κέλλυ Λουφάκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του bestseller Το Δώρο (1 και 2) και του Κάπταιν-Γράμματα στον μπαμπά μου, θα έχουν έναν πρωτότυπο και ενδιαφέροντα διάλογο. Θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και θα μιλήσουν για το πώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί, με όπλο την αυτοεκτίμηση, στην προσωπική ευτυχία και την ελευθερία, ακόμη και με αφορμή δύσκολες στιγμές και καταστάσεις στη ζωή του. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Μουσείο Μαστίχας Χίου

Πυργί, Θέση Ράχη (Τεπέκι), 821 02 Χίος

Τ: 22710 72212 | www.piop.gr

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ