14.5.2024 10:34

Αφιέρωμα στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του και συμμετέχοντας στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση πολλαπλά σημαντική που αγκαλιάζει την έννοια του Μουσείου ως χώρου των Μουσών.

Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. Αίθουσα εκδηλώσεων Φ.Ο.Β.

Θα μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας ανοίγοντας ξανά στην τοπική κοινωνία τρεις από τις Μουσειακές μας Συλλογές: τη Συλλογή Γαρή, τη Ναυτική Συλλογή και τη νέα μας Συλλογή Άνθρωπος, Ένδυμα και Τέχνη. Η φιλόλογος κ. Γιασεμή Αμπαζή θα είναι μαζί μας σε αυτή την ιδιαίτερη περιήγηση παρουσιάζοντας στοιχεία έρευνας για την ιστορική τεκμηρίωση των εκθεμάτων.

Επίσης με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μιας χρονιάς του Μουσικού μας εργαστηρίου αλλά και συμπλήρωσης πέντε χρόνων από την ίδρυση της χορωδίας μας, «Χιόνη», θα απολαύσουμε ένα μουσικό ταξίδι με τις μελωδίες του Μάνου Χατζηδάκη με τη χορωδία μας, συνοδεία των μουσικών Νίκου Βασιλάκη, κιθάρα, Βίκυ Φλέγκα, κιθάρα και Μιχάλη Ευσταθίου, μπουζούκι. Τη χορωδία διευθύνει η μαέστρος Σόφη Κώττη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ