20.10.2023 15:03

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου: Να μην επιτρέψουμε στη κυβέρνηση Μητσοτάκη να κλείσει τα ΕΛΤΑ Καρδαμύλων

Δικαιολογημένη αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι μπαίνει λουκέτο στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καρδάμυλα, με κίνδυνο να υποβαθμιστούν ακόμα περισσότερο οι υπηρεσίες στη βορειοανατολική Χίο, και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας να χάσουν τη δουλειά τους.

Αυτή η εξέλιξη είναι μέρος της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που βήμα βήμα συρρικνώνει και αποδυναμώνει τις δημόσιες υπηρεσίες, κλείνει υποκαταστήματα, δεν αξιοποιεί χρηματοδοτήσεις για την ενίσχυση των δημόσιων οργανισμών αλλά αντιθέτως προωθεί τον αφανισμό τους και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Οι συνέπειες αυτής της πολιτικής βαραίνουν τους Έλληνες πολίτες, και ιδιαίτερα την επαρχία, όπως διαπιστώνουμε και εδώ στη Χίο τα τελευταία χρόνια.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου απαιτούμε από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη να πάρει πίσω αυτή την απόφαση, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ είναι απαραίτητο για την περιοχή των Καρδαμύλων και την γενικότερη περιοχή της βορειοανατολικής Χίου, και πρέπει να παραμείνει ανοιχτό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι με την πολιτική των λουκέτων και των ιδιωτικοποιήσεων. Αυτή τη πολιτική πρέπει να ανατρέψουμε για να γίνουν ξανά προτεραιότητα οι ανάγκες των πολιτών.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ