4.7.2017 10:03

«Η Χίος θα είναι στην πρωτοπορία του αγώνα για την αναγέννηση της πατρίδας»

Με μία δική του ανακοίνωση επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στις κομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας ο Ιατρός – Ακτινοδιαγνώστης και Επίκουρος Καθηγητής του Παν/μιου της Κρήτης Κώστας Τρομπούκης.

Ο ιατρός δεν παραλείπει η δήλωσή του να περιέχει και ένα εκλογικό τόνο, δείγμα των μέχρι σήμερα πληροφοριών που τον θέλουν να συμμετάσχει στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Τρομπούκης αναφέρει:     

«Η ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα το όνομά μου μεταξύ εκείνων που διεκδικήσαμε με επιτυχία την τιμή και την ευθύνη, να αποτελέσουμε μια ακόμη νέα αγωνιστική  Ομάδα του Κόμματος,  με σκοπό να συνεργαστούμε  στενά και με όλες μας  τις δυνάμεις  με τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, στον αγώνα  για την ανόρθωση και την πρόοδο της Πατρίδας μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ν.Δ. γιατί μου δίνει την εξαιρετική  δυνατότητα να μετάσχω στη μεγάλη προσπάθειά του να οδηγήσει τη Χώρα σε μια νέα δημιουργική περίοδο του ιστορικού της βίου. 

Είναι ανάγκη  να ξαναβρούμε, την Αξιοπρέπεια και την Υπερηφάνεια που αντιστοιχεί στην Ιστορία μας. Είναι κατεπείγον να κινητοποιήσουμε στις δημιουργικές δυνάμεις και τις ανεξάντλητες δυνατότητες του Ελληνικού λαού.  

Οι δυνάμεις του λαϊκισμού και της «αυταπάτης» δηλ. της εξαπάτησης και του ψεύδους, οι δυνάμεις που ανέκοψαν την πορεία  της Ελληνικής Κοινωνίας προς την πρόοδο και την οδήγησαν στο σκοτεινό μονοπάτι της μίζερης και ατελείωτης λιτότητας και της γενικευμένης  παρακμής, πρέπει να φύγουν και πρέπει να φύγουν τώρα.  

Η Ελλάδα διαθέτει σήμερα ένα Ηγέτη, αξιόπιστο, αυστηρά δεσμευμένο στις Αρχές της αλήθειας και της συνέπειας, κοινωνικά ευαίσθητο, καλλιεργημένο και αξιόπιστο. Έναν Ηγέτη που διαθέτει όλα  τα γνωστικά εργαλεία και την πείρα  για να μπορεί να συνομιλεί και να διαπραγματεύεται με τους ομολόγους του, ως ισότιμος και αξιοσέβαστος παράγοντας στη διεθνή πολιτική  σκηνή.

Αυτόν τον Ηγέτη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει ανάγκη σήμερα η Χώρα. Όσοι προσβλέπουμε στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση  και όχι στην  Ελλάδα του Χθες, οφείλουμε όλοι να σταθούμε ανεπιφύλακτα, στο πλευρό του. Και είμαστε στο πλευρό  του. Με όλες μας τις δυνάμεις, την πίστη και την αποφασιστικότητά  μας.

Η Χίος ιδιαίτερα και ο ιστορικός λαός της έχει κάθε λόγο να διεκδικήσει ένα μέλλον που θα τη βγάλει από τη χρόνια καθυστέρησή,  που θα την ενισχύσει και θα την εμπνεύσει για να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες της μοναδικής Γης της, της Θάλασσας και κυρίως των Ανθρώπων της.

Είμαι βέβαιος ότι ο υπέροχος λαός της Χίου θα είναι στην πρωτοπορία του αγώνα για την αναγέννηση της Πατρίδας μας. Το παρόν και το μέλλον μας ανήκει. Πολύ σύντομα θα το πάρουμε στα χέρια μας». 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ