15.10.2014 15:10

«Ικανοποιεί το εγώ του»

Ο αγαπητός Αντιδήμαρχος Παιδείας και κήρυκας του Θείου λόγου της Ιεράς Μητροπόλεως, Γεώργιος Φ. Παπαδόπουλος, με το δημοσίευμα του στις 13/10/2014 επιβεβαιώνει ότι πολύ σωστά έπραξαν οι Δ.Σ που δεν τον ψήφισαν για πρόεδρο της ΔΕΠ.
Αυτή όμως η καταψήφιση του στοίχισε πολύ με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα ¨περίφημα¨ δημοσιεύματα του κατά πάντων, αρχίζοντας πρώτα με τον Νίκο Νύκτα, μετά με το σύνολο του συνδυασμού μας και τώρα ήρθε η σειρά μου.
Κανείς όμως δεν του δίνει σημασία διότι είναι πολύ γραφικός τύπος που τρελαίνεται για δημοσιότητα χωρίς πολιτικές θέσεις.
Το εγώ του να ικανοποιήσει και τίποτα άλλο.
Ο  κόσμος όμως έχει κουραστεί από αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία.
Θέλει έργα, μιά νέα αυτοδιοικητική κουλτούρα και προπαντός αποτελέσματα που θα διευκολύνουν τη ζωή όλων μας.
Για όλα αυτά χρειάζεται όραμα, σχέδιο, δουλειά, συνεργασίες, ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και όχι επικοινωνιακά παιχνίδια με ταπεινούς και ανάξιους χαρακτηρισμούς όπως του αγαπητού κήρυκα του Θείου λόγου.
Αυτή είναι η κύρια ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής.
Αν με τους χαρακτηρισμούς από τον αγαπητό Αντιδήμαρχο Παιδείας και κήρυκα του Θείου λόγου, για τούς συναδέλφους του ότι είναι: φθηνοί, μικρόψυχοι, παλαιάς κοπής και πεπαλαιωμένοι συμφωνούν οι συνάδελφοι του τότε καλώς πράττει.
Το νέο, το διαφορετικό, το ηθικό, τον καινούργιο τρόπο διοίκησης  αυτό που περιμένουν όλοι οι Χιώτες, πρέπει σιγά σιγά να αρχίζει να φαίνεται.
Αντί αυτού δυστυχώς η νέα Δημοτική Αρχή εκφράζεται δια Γεωργίου Φ. Παπαδοπούλου με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς για το σύνολο των συναδέλφων του της μείζονος μειοψηφίας.
Καλή συνέχεια Γιώργο και ελπίζω να μην είσαι μόνος σου.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ