2.2.2018 13:32

Υπάρχει και επόμενη πρόταση;

Διαδικτυακό χορό έστησαν χθες βράδυ οι «αλληλέγγυοι», επιδιώκοντας να … αυτοβραβευτούν για το αριθμητικό βατερλό στην εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής». Ούτε λίγο, ούτε πολύ πίστωναν στην … αγωνιστικότητα τους το αποτέλεσμα και δεν έβλεπαν το δικό τους … χάλι στην πλατεία Βουνακίου. Τρεις κι ο … Λαγός στην εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής», τρεις κι ο κούκος στην αντιφασιστική εκδήλωση της πλατείας. Μηδέν από μηδέν, μηδέν, όπως λέγαμε πιο παλιά.

Τα άκρα του πολιτικού φάσματος δεν έχουν πετύχει να ενθουσιάσουν τους Χιώτες. Όσο δεν πουλάει το αφήγημα δήθεν φασιστοποίησης της κοινωνίας μας, άλλο τόσο δεν κερδίζει πόντους η προσπάθεια καπηλείας του.

Θα ήθελα όμως να απαντηθεί από τους … αντιστασιακούς και το ακόλουθο ερώτημα: εφόσον δεν αποδεχόμαστε το ανεμπόδιστο δικαίωμα της «Χρυσής Αυγής» να περιφέρει το λόγο της ανά την επικράτεια, το επόμενο βήμα δεν πρέπει να είναι η απαγόρευση της συμμετοχής της στις επόμενες εκλογές, δίχως να έχει αποφανθεί επί τούτου κανένα κύτταρο Δικαιοσύνης; Πολύ την  περιμένω μια τέτοιου είδους απάντηση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ