Παραπολιτικά

8/2/18 12:41

τελ. ενημ.: 8/2/18 12:41

Το τροπάρι και … η Καλαμωτή

Δεν έτυχε να … κουτουληθεί με τον Θοδ. Βαλσαμίδη ο «π» το τριήμερο παραμονής του στη Χίο. Ούτε εκείνος άλλωστε θεώρησε ότι έπρεπε να ενημερώσει τα τοπικά Μέσα για την παρουσία του.

Διαπιστώσαμε να ρητορεύει αλλού, χωρίς να έχει κάτι νεότερο να προσθέσει. Ολοκληρώσαμε τα έργα φαντάσματα, επανέλαβε, τελειώνουμε το Κόρης Γεφύρι (η Περιφέρεια από την τσέπη της βάζει για αυτό κάπου στις 20.000 ευρώ) και «είμαι … μισός Καλαμωτούσης, δεν θα αδικήσω τη Χίο».

Ωραία κι αποδεκτά όλα αυτά, μα να πάμε και κάπου παρακάτω; Ο θεματικός επί των Τεχνικών Έργων θα πρέπει, ως καθ’ ύλην αρμόδιος, να εξηγήσει γιατί και στο τρέχον Τεχνικό Πρόγραμμα η Χίος έχει λαμβάνει … σπόρια, όπως αντιστοίχως συνέβη και στα Τεχνικά Προγράμματα προηγούμενων ετών, αν κρίνουμε από τις υπολειπόμενες πληρωμές.

Για αυτό ούτε ρωτήθηκε, ούτε απάντησε ο κ. Βαλσαμίδης. Αντιθέτως προήδρευσε συσκέψεων στην Περιφέρεια όπου του κατατέθηκαν νέες προτάσεις έργων από τους περιφερειακούς συμβούλους της Χίου, η ουσιαστική παραδοχή της ανισοκατανομής, όταν … εν τω μέσω της νυκτός θυμάσαι ότι δεν έχεις στα συρτάρια σου προτάσεις της Χίου να ωριμάσεις και να εντάξεις. Καλή και άγια, επομένως, η επίκληση της ιδιαίτερης καταγωγής κ. αντιπεριφερειάρχα, για την ταμπακιέρα θα δεχθείτε καμία ερώτηση;

 

Σχόλια άρθρου: 0