27.3.2012 16:50

Της φυλακής τα σίδερα είναι για... υποψηφίους;

 
Τις φυλακές επισκέφθηκε η Μ. Σόδη, άγνωστο με ποια ιδιότητα, και σύμφωνα με ανακοίνωση που η ίδια εξέδωσε ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους από το διευθυντή τους  κ. Γκιάλη,  τους  σωφρονιστικούς υπαλλήλους  και τους εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις.
Με δεδομένο ότι τουλάχιστον επισήμως η προεκλογική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει, αλλά κι αν είχε ξεκινήσει δεν έχει ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της κ. Σόδη, με ποια ιδιότητα έτυχε αυτής της μεταχείρισης από το προσωπικό και τη διεύθυνση της φυλακής και εν τέλει μπορεί ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να έχει ανάλογης μεταχείρισης;
Ως επιλογή πάντως για έναρξη προεκλογικού αγώνα μέλλον δεν ήταν και η πλέον πετυχημένη, ενώ από την άλλη πλευρά η διεύθυνση των φυλακών θα πρέπει να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση και υποψήφιο ότι το σωφρονιστικό σύστημα και τα χάλια του δεν προσφέρεται προς άγρα ψήφων.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ