30.5.2017 16:29

Στη μπούκα του ο Δεσπότης

Αυτή η σχέση ξεκίνησε άκρως πνευματική. Θυμάμαι στην αρχή της θητείας του ο Ανδρ. Μιχαηλίδης θεωρούνταν από τα πολιτικά στελέχη με απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με το Μάρκο. Ο Δέσποτας, βλέπετε, δεν έχει κόψει ακόμα αυτή την κακιά συνήθεια...

Η σχέση δηλητηριάστηκε από τα γεγονότα που ακολούθησαν του θανάτου του Αμβροσίου, ηγουμένου των Αγίων Πατέρων κι έκτοτε ουδέποτε αποκαταστάθηκε. Ο βουλευτής, όπου βρει ευκαιρία, πετά τις αιχμές του για τη στάση του Σεβασμιώτατου, την οποία θεωρεί καταλυτικά αρνητική για το ότι δεν έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση με το προσφυγικό στη Χίο. Δεν θα απέκλεια δε και το σενάριο η επινόηση σύνδεσης του αιτήματος προσωρινής παραχώρησης του Μερσινιδίου για το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. να είναι δική του προέλευσης. Μια άτυπη ρεβάνς, προκειμένου να φέρει το Δέσποτα στα δυο στενά και να καταμετρηθεί στο κάτω – κάτω η διαφορά μεταξύ των δυο εξουσιών. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ