8.12.2017 18:58

Ψιτ, κύριοι, υπάρχει και το προσκήνιο…

Ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Σε 8 μέρες επιχειρηματίες κι επαγγελματίες θα κληθούν να ορίσουν τη νέα τους ηγεσία και κανείς δεν γνωρίζει τι πρεσβεύουν όσοι επιθυμούν να την κατακτήσουν.

«Επιμελητηριακή Συνεργασία» και «Ενωτική Κίνηση» έχουν επιδοθεί σε μια μανιώδη παρασκηνιακή έξαρση, σκαλίζοντας τους καταλόγους των οικονομικά δυνάμενων ψηφοφόρων και αμελούν το … προσκήνιο. Ούτε μια συνέντευξη, έτσι για τα μάτια του κόσμου, ένα άρθρο στα κοινωνικά δίκτυα με δυο σκέψεις τους για το πώς πρεσβεύουν ότι πρέπει να κινηθεί η αγορά. Θέλουν μονόφθαλμους ψηφοφόρους για να μην τους ζητούν τα ρέστα αύριο – μεθαύριο.

Καίρια ερωτήματα, όπως: η επίδραση του μεταναστευτικού στην τοπική οικονομία, ο ρυθμός λειτουργίας της αγοράς, η στροφή της σε νέες κατευθύνσεις, ο ρόλος του Επιμελητηρίου και ο σεβασμός του επιχειρείν ούτε καν θίγονται από ανθρώπους, που, εννοείται, έρχονται για να μας σώσουν!

Από σωτήρες στα μουλωχτά δεν έχει ανάγκη ο τόπος. Από σήμερα κιόλας ο «π» απευθύνει πρόσκληση δημόσιας κατάθεσης απόψεων στους ενδιαφερόμενους επιμελητηριακούς κυβερνήτες. Θα προσδοκούμε τις απαντήσεις τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ