Παραπολιτικά

14/11/17 9:48

τελ. ενημ.: 14/11/17 9:49

Πανομοιότυπη κριτική

Είναι, άραγε, εμμονική η κριτική που ασκείται στον Μαν. Βουρνού για το προσφυγικό, όπως θέλουν να περάσουν οι στενοί συνεργάτες του; Θα μπορούσαν κάλλιστα βάσιμα να το ισχυριστούν, αν η ίδια ακριβώς κριτική δεν ασκούνταν και για τους ομολόγους του σε Λέσβο και Σάμο. Αντιπολιτεύσεις, πολίτες και φορείς κατηγορούν τους Αγγελόπουλο και Γαληνό με το ίδιο ακριβώς … κατηγορητήριο.

«Όχι ότι δεν υπάρχουν ευθύνες, λάθη και παραλείψεις στη μέχρι τώρα διαχείριση του προσφυγικού από τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Σπ. Γαληνό προσωπικά, ούτε ότι δεν επιδέχεται κριτική και μάλιστα αυστηρή, αλλά τούτη την ώρα που... καιγόμαστε προέχει να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο όλων των φορέων και όλων των παραγόντων του νησιού, συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων, προκειμένου η πίεση της Λέσβου προς την κεντρική διοίκηση και την κυβέρνηση να είναι ισχυρή και να φέρει αποτέλεσμα», γράφει σε πρόσφατο άρθρο του ο διευθυντής του «εμπρός» Μαν. Μανώλας. 

Έτσι όπως τα γράφει ο συνάδελφος από τη Μυτιλήνη έχουν τα πράγματα. Αυτή την ώρα πρωτεύον θέμα είναι η άσκηση πίεσης. Με τη διαφορά ότι ο Γαληνός το κατάλαβε, ο δικός μας ακόμα να το πάρει χαμπάρι…