3.6.2014 19:18

Χαμηλή πτήση

Ένα δυνατό χτύπημα δέχθηκε από τη σταυροδοσία ο Μικές Κριμιζής. Ο παρολίγον επικεφαλής της «Χιακής Συμπολιτείας» δεν ανταμείφθηκε επαρκώς σε σταυρούς προτίμησης ούτε για την αρχική … αυτοθυσία του, ούτε πέτυχε να επιβεβαιώσει πως παραμένει ακλόνητο φαβορί για τις εθνικές εκλογές.

Θυμίζω ότι ο Μικές από ένα περαστικό, ευτυχώς, πρόβλημα υγείας, παρέδωσε τη σκυτάλη. Ήταν η περίοδος που είχε έντονα στρεσαριστεί από τον όγκο της ευθύνης και συνάμα το είχε πάρει κατάκαρδα, όταν η υποψηφιότητα του είχε γίνει μεν αποδεκτή, ως η μόνη, στη «Χιακή Συμπολιτεία», αλλά με κάμποσους αστερίσκους.

Σήμερα και έπειτα από τη … «χαμηλή πτήση» σε προσωπικό πια επίπεδο, αρκετοί (ίσως και ο ίδιος) να έχουν αναλογιστεί ποιο θα ήταν το εκλογικό αποτέλεσμα του συνδυασμού, αν δεν υπήρχε και η ζωντάνια της Ερμιόνης, στοιχείο που πέτυχε τουλάχιστον να φέρει κοντά πολλά πρόσωπα από εκείνα που στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολα μετείχαν όμως στις επιλογές του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ