5.7.2018 11:50

Έρχεται να δοκιμαστεί

Δεν έχει κρύψει τη σφοδρή του επιθυμία ο Αιμιλιανός Ευαγγελινός να διεκδικήσει την είσοδο του στο εθνικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.. Πλέον ενισχύει το στόχο και με αυτοπρόσωπη καθημερινή παρουσία στη Χίο, ώστε να δημιουργήσει κι εκείνος το απαραίτητο δίκτυο υποστηρικτών.

Απόφαση ζωής να εγκαταλείψει μια εκπαιδευτική καριέρα που τον οδήγησε ως το πηδάλιο του 2ου Γυμνασίου Γλυφάδας προκειμένου να μεταταχθεί σε σχολική μονάδα της Χίου και πιθανά να ξεκινήσει και πάλι από το μηδέν.

Με τη λήξη της σχολικής περιόδου συνεργάτες και μαθητές του στη Γλυφάδα τον αποχαιρέτησαν με μια λίαν ευσυγκίνητη εκδήλωση, με αποτέλεσμα να πιάσουν … τα ζουμιά τον Αιμιλιανό και να δακρύσει.

Του ευχήθηκαν μάλιστα να πετύχει τους στόχους στο νέο κεφάλαιο της ζωής του και μένει πια να φανεί αν η Ν.Δ. θα εκτιμήσει τη … θυσία του ή θα τον αφήσει στο περίμενε, με την ιδιότητα του πολιτικού στελέχους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ