Παραπολιτικά

12/6/18 21:40

τελ. ενημ.: 12/6/18 21:44

Ένας απ’ τους δυο ή ένας σχετικός τρίτος;

Μόνο τη φωτογραφία τους δεν είχε το δημοσκοπικό ερωτηματολόγιο που διακινείται τηλεφωνικά για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Οι πηγές πληροφόρησης πάντως διίστανται. Σε άλλους ρωτούν ποιον από τους Στ. Κάρμαντζη και Μαν. Βουρνού θα ήθελαν για δήμαρχο κι άλλους πως κρίνουν διακριτά το έργο τους.

Όταν λοιπόν το πλαίσιο εμφανίζεται τόσο περιοριστικό, υπολογίζει κανείς ότι ένας από τους δυο είναι ο παραγγελειοδόχος και τελικά εκείνος που θα λάβει ανά χείρας τα αποτελέσματα της έρευνας.

Τόσο απλουστευτική είναι η κατάσταση ή υπάρχει μεγαλύτερο παρασκήνιο; Επί παραδείγματι, μεγάλο ενδιαφέρον θα είχαν και οι διεκδικητές της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. προκειμένου να εκτιμήσουν και να … ζυγίσουν σε ποιον από τους δυο τους συμφέρει περισσότερο να κάνουν τα … γλυκά μάτια. Και είναι γνωστό ότι τουλάχιστον δύο διεκδικητές στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. που έχουν … έννομο συμφέρον ενδιαφέροντος για τα δημοτικά, κρίνοντας ότι η έκβαση τους θα επηρεάσει καθοριστικά και τις εκλογικές – βουλευτικές ισορροπίες.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση