9.5.2017 19:43

Δεν το έχει ανάγκη

Το περίεργο … τρένο της δημοτικής αρχής, ονόματι Δημ. Καράλης, βρίσκεται αυτή την εποχή στα δυο στενά. Κατηγορείται για την αδυναμία να βάλει φραγμό στην τουριστική κατρακύλα, στους μικροεπαγγελματίες του τουρισμού, ωστόσο, οι δράσεις του έχουν θετικό πρόσημο.

Ως άλλη Πυθία αποφεύγει τις πολλές δημόσιες τοποθετήσεις και εκφράζεται με … φωτογραφικούς χρησμούς στο fb, συνηθισμένο στέκι του. Προχθές, λοιπόν, ποστάρισε τη φωτογραφία του κρουαζιεροπλοίου, σαν να απολάμβανε μια μικρή δικαίωση της πολιτικής του. Λάθος αντίδραση. Οι επικριτές θα μπορούσαν να ποστάρουν φωτογραφίες των κρουαζιεροπλοίων που δεν θα μας προσεγγίσουν φέτος.

Όσο περισσότερο συνειδητοποιήσει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ότι δεν είναι δουλειά του να παριστάνει τον τουριστικό πράκτορα, η αγορά έχει ορίσει ιδιωτική τη συγκεκριμένη ευθύνη, τόσο λιγότερη θα είναι η κριτική που θα του αντιστοιχεί για την αναπόφευκτη  μείωση του τουρισμού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ