26.7.2017 20:27

Άδραξε την ευκαιρία

Αν ρωτήσετε τελικά που βρισκόμαστε σήμερα με την Παθολογική θα σας απαντήσω, ειλικρινά, κανείς δεν γνωρίζει. Γιατί στην πραγματικότητα ούτε η διοίκηση του «Σκυλιτσείου» γνωρίζει. Εν αναμονή τελεί κι αυτή.

Συγκεκριμένα η διοικήτρια έχει στα χέρια της την μακροσκοπική εκτίμηση μηχανικού για τη στατική κατάσταση του κτιρίου, επιθυμεί, όμως, έναν πιο ενδελεχή έλεγχο από τεχνικούς πριν ληφθεί η τελική απάντηση. Στην κατεύθυνση αυτή σκοπεύει να αποταθεί στην Περιφέρεια και το Δήμο και επισήμως να ζητήσει τη συνδρομή των τεχνικών τους υπηρεσιών για να ... ακτινογραφηθεί πλήρως το κτίριο της Παθολογικής κι αναλόγως των ευρημάτων να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες ενέργειες.

Ο ελαφρύς τραυματισμός του δημάρχου έφερε το Μαν. Βουρνού ... στο πιάτο της Ελ. Κανταράκη. Η διοικήτρια επισκέφθηκε αμέσως το δήμαρχο, αρχικά για να διαπιστώσει το μέγεθος του τραυματισμού και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση, μόλις όμως διαπίστωσε ότι ο δήμαρχος άρχισε να ανταποκρίνεται ... ολοκληρωτικά, με διάθεση αναλυτικής συζήτησης για το σοβαρό πρόβλημα του Νοσοκομείου, βρήκε την ευκαιρία να του εκθέσει κι εκείνη τον πόνο της. Οπότε, λογικά, την πρώτη συγκατάθεση την έλαβε κι αναμένει πια την αποστολή του κλιμακίου του Δήμου για μια δεύτερη άποψη. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ