13.3.2023 12:39

Προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας

Ξεκινάει η υλοποίηση της Πράξης: «Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)» MIS 5069416.

2.000 εκπαιδευόμενοι από δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το θεωρητικό μέρος των σπουδών τους ως τον Αύγουστο του 2020, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει το εξάμηνο της πρακτικής άσκησης έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν την πρακτική τους (επιδοτείται από το έργο) και να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το έργο υλοποιείται από σύμπραξη φορέων των κοινωνικών εταίρων: ΙΝΕ & ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, ΙΜΕ/ ΓΣΕΒΕΕ, ΚΑΕΛΕ/ ΕΣΕΕ, καθώς και ΕΟΠΠΕΠ με Δικαιούχο-Συντονιστή Φορέα το ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πανελλαδικά (ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ Ι.Ε.Κ., που επιθυμούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που ενδιαφέρονται να παρέχουν θέσεις πρακτικής) να επισκεφτούν τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Πράξης εδώ ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους, επιλέγοντας την περιφέρεια τους.

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε τις προσκλήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για τις περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία / Θράκη & Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία & Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εκπαιδευόμενων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης

και

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την αναζήτηση επιχειρήσεων για προσφορά θέσεων πρακτικής άσκησης εκπαιδευόμενων ΙΕΚ 

Για το Βόρειο Αιγαίο μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου, Μαρτύρων 6, Χίος ΤΚ 82100, Tηλ: 22710-23550, Fax: 22710-23175, url: http://chios.inegsee.gr, E-mail: northaegean@reg.inegsee.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ