10.9.2016 14:13

Ξεσηκώνονται οι Βρονταδούσοι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε. ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΣΙΝΙΔΙΟΥ

Στην αντίθεση των κατοίκων του Βροντάδου εντοπίζεται η πρώτη αντίδραση για την επαναλειτουργία του Μερσινιδίου ως ενδιάμεσο κέντρο κράτησης, σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε κοινή σύσκεψη Περιφέρειας και Δήμου με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι κάτοικοι που τις προηγούμενες ημέρες συγκέντρωναν υπογραφές, οι οποίες πρωτοκολλήθηκαν σε Δήμο και Περιφέρεια, προγραμματίζουν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30 έξω από το πρώην Δημαρχείο Ομηρούπολης, με αφορμή τη συνεδρίαση της Δημοτικής Ενότητας Ομηρούπολης.

Οι κάτοικοι μάλιστα ετοιμάζονται να δηλώσουν την αντίθεσή τους και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όποτε αυτή ανακοινωθεί. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ