9.1.2013 18:43

Ξεκίνησαν τα έργα επέκτασης των σχολείων της Καλλιμασιάς (ΦΩΤΟ)

Στο διάστημα που ήταν κλειστά τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα τα δυο έργα της επέκτασης στα σχολεία της Καλλιμασιάς και συγκεκριμένα στο Δημοτικό σχολείο και στο Γυμνάσιο Λύκειο.

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς παρό το γεγονός ότι οι εργασίες εκτελούνται με το σχολικό συγκρότημα σε λειτουργία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της προσθήκης βελτίωσης του Δημοτικού Σχολείου Καλλιμασιάς με προϋπολογισμό 645.000 ευρώ, θα απαιτηθεί χρονικό διάστημα ενός έτους.

Παράλληλα, η προσθήκη και η βελτίωση στο Γυμνάσιο και το Λύκειο θα κοστίσει 1.300.000 ευρώ με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους 18 μήνες.

Στο σχολείο προβλέπεται να δημιουργηθούν 5 αίθουσες διδασκαλίας, 1 εργαστήριο πληροφορικής, 1 εργαστήριο τεχνολογίας-σχεδίου, 1 αίθουσα γυμναστικής κ.α.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ