15.6.2012 12:01

Ξανά τα ίδια . . . η Aerogenesis

• ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ AEROGENESIS

 
Με μία αψυχολόγητη ανακοίνωση που κάθε άλλο παρά υπεύθυνη επαγγελματική συμπεριφορά θυμίζει η εταιρεία Aerogenesis που είχε προαναγγείλει έναρξη δρομολογίων από σήμερα 15/6 από Αθήνα για Χίο και αντίστροφα προχώρησε στην ακύρωσή τους, για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από 22/6, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες.
Η εταιρία που είχε ακολουθήσει την ίδια οδό και την περσινή χρονιά (που σημειωτέον έπαιρνε παράταση κάθε εβδομάδα και τελικά δεν πέταξε ποτέ), δεν διευκρίνισε τους ακριβείς λόγους της ακύρωσης, την ίδια ώρα που τα δρομολόγια συνεχίζουν να είναι αναρτημένα στη σελίδα της στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.aerogenesis.net.
Ο «π» σε μία προσπάθεια να πληροφορήσει το κοινό, επικοινώνησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικά με το κεντρικό πρακτορείο της εταιρίας το Aipos Travel παίρνοντας τη σύντομη απάντηση «λόγοι διαδικασιών δεν μας επέτρεψαν να ξεκινήσουμε τις πτήσεις».
Αξιοσημείωτο τέλος είναι και το γεγονός ότι τόσο τα τηλέφωνα του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας όσο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρίας στην Αθήνα, από το πρωί είναι ή κλειστά ή κατειλημμένα.
Ωστόσο καλό θα ήταν απλά και μόνο για λόγους ευθιξίας τόσο η εταιρία, όσο και οι τοπικοί παράγοντες που διατυμπάνιζαν τον ερχομό της εταιρίας στη Χίο με το ναύλο των 59 ευρώ, να δώσουν μία πειστική απάντηση για όλα αυτά.
Άραγε θα είμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ