16.10.2012 19:44

Ξανά τα ίδια...

>> ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

 
Μία από τα ίδια αποφάσισαν Περιφερειακή Ενότητα Χίου, Επιμελητήριο Χίου, Εμπορικός σύλλογος, ΟΕΒΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΧ, Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων και Ένωση ξενοδόχων Χίου, στη σύσκεψη των φορέων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, με θέμα το συγκοινωνιακό πρόβλημα του νησιού (ακριβά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια
 
Συγκεκριμένα στη δίωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, που σημαδεύτηκε με αντεγκλήσεις μεταξύ του Γ. Αμπαζή και της Λ. Λύκου, αποφασίστηκε να προβούν σε:
 

  • 24ωρο αποκλεισμό της Χίου από αέρος και θαλάσσης με ταυτόχρονη γενική απεργία του νησιού.
  • Επίσκεψη Δημάρχου – Αντιπεριφερειάρχη και εκπροσώπων φορέων  στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας & Μεταφορών και στις Διοικήσεις της ΟΑ και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην γραμμή.
  • Επίσημη και τεκμηριωμένη καταγγελία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
  • Γνωστοποίηση της υφιστάμενης κατάστασης σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας.

 
Οι παραπάνω προτάσεις πρόκειται να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 19/10/2012, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθεί η συνεργασία των όμορων νησιών (Λέσβος, Σάμος) και των αντίστοιχων φορέων τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ