2.7.2014 11:06

Τώρα πιάσαμε τις οικονομίες;

ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΒΑΦΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τον τραγέλαφο με το βάψιμο των διαβάσεων στο κέντρο της πόλης αλλά και έξω από αυτό τον έχουμε περιγράψει ουκ ολίγες φορές.

Ο Δήμος ή η Περιφέρεια, έφτανε να πληρώνει μέχρι και 3 ευρώ το μέτρο (!) για τις διαβάσεις και τις διαγραμμίσεις των δρόμων που εννοείται πως από την ποιότητα των υλικών μετά από λίγες ώρες σχεδόν δεν φαίνονταν.

Ήταν δε τέτοια η οργάνωση και η πρόνοια του δημοσίου που πλήρωνε αδρά από τον τοπικό κορβανά, που έφταναν σε σημείο να βάφουν και μια και δυο φορές το χειμώνα τις διαβάσεις.

αι τώρα; Μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου στην πόλη δεν έχει φρεσκαριστεί ούτε μια διάβαση! Ειδικότερα στην πλατεία και στο λιμάνι η ένδεια... πολιτισμού είναι εμφανής από τη μια άκρη στην άλλη, κάνοντας τους ντόπιους και τους επισκέπτες να νιώθουν ότι βρίσκονται σε «ρώσικη ρουλέτα» προσπαθώντας να περάσουν από τη μεριά στην άλλη...

Χρόνος υπάρχει... Ας αφήσουν τώρα τις οικονομίες και ας φροντίσουν τουλάχιστον για το υπόλοιπο της περιόδου να βάψουν τις διαβάσεις διευκολύνοντας τους πάντες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ