9.8.2016 18:30

Τιμούν τον Λέανδρο Ρακιντζή

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 1956 ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΙΟΥ

Στα ίδια μέρη θα βρεθούν 60 χρόνια μετά, οι απόφοιτοι του 8τάξιου 1ου Γυμνασίου Χίου που για το συγκεκριμένο σκοπό διοργανώνουν σειρά δράσεων.

Η πρώτη από αυτές αφορά στη συγκέντρωση των παλαιών συμμαθητών στις 09:00 το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου Χίου. Το βράδυ της ίδια ημέρας και συγκεκριμένα στις 20:30 οι παλιοί συμμαθητές θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο «Χανδρής» όπου θα τιμήσουν τον επί χρόνια επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή για την προσφορά του στην πατρίδα καθώς και την διαπρεπή πορεία του στο Δικαστικό Σώμα.

Οι εκδηλώσεις για 60χρόνια αποφοίτησης θα ολοκληρωθούν με μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτόρων το πρωί της Κυριακής. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ