30.4.2015 10:37

Θα δουν το φως τους στο Θόλος

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 45 ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ

Στην αυτονόητη εδώ και χρόνια ενέργεια αυτή της μελέτης ηλεκτροφωτισμού του Θόλους που αποτελεί κλασσικό σημείο τροχαίων ατυχημάτων προχωράει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον «π» ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης που έθεσε το ζήτημα στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη υποδομών Θ. Βαλσαμίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τοποθέτηση 40 φωτιστικών πυλώνων οι οποίοι θα φωτίσουν την ιδιαίτερα επικίνδυνη, κατά τις νυχτερινές ώρες, ευθεία του Θόλους.

Η τοποθέτηση των σωμάτων έχει προϋπολογιστεί περίπου στις 250.000 ευρώ ενώ οι διαδικασίες προχωρούν με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς.

«Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο διαπιστώσαμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με αυτό. Σε αγαστή συνεργασία με τον Θ. Βαλσαμίδη έχουμε δρομολογήσει εξελίξεις γύρω από το ζήτημα και σίγουρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα στο αμέσως επόμενο διάστημα», ανέφερε στον «π» ο κ. Κάρμαντζης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ