12.8.2016 19:01

Ταχύτερο internet υπόσχεται ο ΟΤΕ

Συνάντηση για τη βελτίωση του δικτύου του ote και την επίτευξη μεγαλύτερων διαδικτυακών ταχυτήτων στη Χίο είχαν ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, με τον Γενικό Διευθυντή Τεχνολογίας του ote, κ. Φουσκούδη, τη Σύμβουλο Εταιρικής Επικοινωνίας του ote, κ. Ζανιά και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων του ote, κ. Γαλανό

Στη συζήτηση που είχαν, έγινε ανάλυση του προγράμματος ανάπτυξης της τεχνολογίας στη Χίο από τον ote. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση 50 καμπίνων του ote σε όλο το νησί, η οποία θα προσφέρει στους δημότες της Χίου μεγάλες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο. Επίσης, θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα περιοχών του νησιού, οι οποίες αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Δήμαρχος ζήτησε, επίσης, την πλήρη αποκατάσταση των φθορών που γίνονται στο οδόστρωμα, ενώ ανέφερε ότι η ταχύτερη δυνατή επέκταση και αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών είναι απαραίτητη για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την οικονομική ανάπτυξη του νησιού.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ