26.7.2013 16:01

Τα πάνω- κάτω στην Ευαγγελίστρια

ΣΕ ΙΣΧΥ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Σε ισχύ ήδη τίθενται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευαγγελίστρια, όπως αυτές αποφασίστηκαν από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου, για την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων από τις συγκεκριμένες οδούς, ύστερα κι από την αναπλαση της Απλωταριάς και την απαγόρευση της διέλευσης των λεωφορείων από αυτήν.

Από τον Δήμο έχουν τοποθετηθεί τα σήματα κυκλοφορίας και ήδη εφαρμόζεται το μέτρο αν και οι δημότες, όπως αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό, θέλουν ακόμη περιθώριο χρόνου για να συνηθίσουν ή και αστυνόμευση για να συμμορφοθούν.

Η οδός Ευαγγελιστρίας πλέον είναι μονόδρομος, προς την Ναυάρχου Κουντουριώτη. Αντιδρομήθηκε και η παράλληλη της η Ασωμάτων, πλέον είναι μόνο κάθοδος (το στενό απέναντι από την Ευαγγελίστρια) ενώ και η Πολεμίδη μονοδρομήθηκε (άνοδος προς Ευαγγελίστρια).

Εννοείται ότι η στάθμευση έχει απαγορευτεί στην Ευαγγελίστρια έτσι ώστε τα οχήματα κι ιδιαίτερα τα λεωφορεία να κινούνται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ