24.10.2016 16:36

Συνεχίζουν την προσπάθεια για… άσπρες διαβάσεις

Μία ακόμη δοκιμαστική προσπάθεια προκειμένου να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στις διαβάσεις πεζών, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα συνεργεία του Δήμου Χίου.

Η πρώτη απόπειρα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι κρίθηκε ως ικανοποιητική αφού η βαφή που περάστηκε με ειδικό αντιδιαβρωτικό υλικό, παρέμεινε μέχρι και σήμερα ενώ ανέκτησε το χρώμα της με ένα από πλύσιμο.

Τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε δοκιμαστική βαφή με ακόμη ένα νέο υλικό προκειμένου να καταλήξουν σε αυτό που θα «δέσει» καλύτερα με την άσφαλτο.

Όπως πάντως εξηγούν από πλευράς Δήμου, είναι σαφές ότι το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως από την άσφαλτο η οποία με την πάροδο των χρόνων όχι μόνο δεν μπορεί να συγκρατήσει το χρώμα, απεναντίας το αποβάλλει πιο εύκολα.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ