8.8.2016 16:12

Στη Χίο η διοικήτρια της 2ης Υ.ΠΕ. Όλγα Ιορδανίδου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Συνάντηση με τη Διοικήτρια της Δεύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Όλγα Ιορδανίδου, και τη διοικήτρια του «Σκυλίτσειου» Ελένη Βουτιέρου, είχε ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, και ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος των υγειονομικών θεμάτων, Γ.  Γεωργιάδης.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την επίσκεψη της κ. Ιορδανίδου για την περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου, λόγω της μεταναστευτικής κρίσης και των προβλημάτων που αυτή έχει επιφέρει στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο Δήμος έθεσε ξανά το θέμα της στελέχωσης του πολυδύναμου ιατρείου στη Βολισσό του Δήμου Αμανής, συζητώντας τις προσπάθειες που γίνονται με τη συνεχή προκήρυξη και αναζήτηση ιατρού.

Επίσης, ο Δήμος έθεσε το θέμα της ενίσχυσης και της αναβάθμισης του τοπικού περιφερειακού ιατρείου του Χαλκειούς, στα Καμπόχωρα, ύστερα και από το αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ