8.5.2015 16:59

Ψαροκαβγάς στον Ερυθρό Σταυρό [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΨΑΡΙΩΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΝΗΡΕΑΣ»

Ένταση προκληθηκε πριν από λίγη ώρα στον Ερυθρό Σταυρό όπου χάρη στη συμβολή των εθελοντριών μοιράζονται ψάρια, δωρεά της επιχείρησης «Νηρεας». Όπως δήλωσαν οι εθελόντριες στο www.politischios.gr κάθε Παρασκευή διανέμονται ψάρια στους δικαιούχους.Ο Ερυθρός Στυαρός έχει λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων κι επειδή συνήθως η ποσότητα των ψαριών δεν επαρκεί για όλους, γίνεται κυκλική διανομή ώστε να μην αδικείται κανένας.

Πριν από λίγη ώρα όμως συμπολίτης μας κατήγγειλε τις εθελόντριες ότι μοιράζουν τα ψάρια μόνο εκεί που αυτές επιθυμούν κι ότι κρατούν κρυφή τη διανομή. «Μας είπε ότι δίνουμε τα ψάρια μάτια-μάτια» ανέφερε μια εκ των εθελοντριών καταλήγοντας «τα ψάρια δε φτάνουν για όλους πάμε κυκλικά ους δικαιούχους κι έχουμε συγκεκριμένη λίστα δε γίνεται να διανέμουμε ψάρια σε κάποιον εκτός λίστας».

Προφανώς η φτώχεια φέρνει γκρίνια και ίσως κάπου να υπάρχει κι ένα σημείο το οποίο να αμφισβητείται, αφού την ώρα της διανομής συμπολίτες μας κατήγγειλαν πως ακριβά αυτοκίνητα στάθμευαν έξω από τον Ερυθρό Σταυρό και έπαιρναν ψάρια,  όμως αν μη τι άλλο θα πρέπει να αναγνωρίζεται και η προσφορά των εθελοντριών που χωρίς αντάλλαγμα αφιερώνουν μεροκάματα ολόκληρα προσφέροντας στους συμπολίτες μας.

Οι όποιες ενστάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιλογή των δικαιούχων προφανώς και δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του Ερυθρού Σταυρού που τουλάχιστον σε ότι αφορά την προσφορά έχει δώσει και δίνει καθημερινά δείγματα γραφής..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ