13.9.2014 15:26

Πρώτος στόχος η συνεργασία

Άθελα του ο Τραγάκης έβαλε το χεράκι του να ανοίξουν αυτοστιγμεί όλες οι πόρτες για τη Μ. Σταυρινούδη. Με την ατάκα του την έκανε ανά το πανελλήνιο γνωστή και αν googleαρει κανείς στο διαδίκτυο θα δει με μια μόνο ματιά πόσο η νέα βουλευτής έχει καλύψει το λογικό πρόβλημα που βρίσκει μπρος του ο κάθε νέος του Κοινοβουλίου. Την αναγνωρισιμότητα, η οποία εν τέλει ανοίγει και τις πόρτες. Τόσο η ίδια όσο και το επιτελείο της έχουν τώρα στόχο να μεταφέρουν το πεδίο της συζήτησης στην πολιτική και δη στα τοπικά προβλήματα.

Για να συμβεί αυτό η Μαρία έχει θέσει ως προτεραιότητα της τη συνεργασία με όλους και για όλα. Συνεργασία με το δήμαρχο και την Περιφέρεια, συνεργασία με το συνάδελφο της βουλευτή, συνεργασία με το χιώτη υφυπουργό Ανάπτυξης, συνεργασία ακόμα και με τη διοίκηση της Ε.Μ.Χ..

Στέκομαι στα δυο τελευταία. Ο Μηταράκης είναι ολοφάνερο ότι … προπονείται για υποψήφιος βουλευτής Χίου. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι θα βρεθεί με τη Μ. Σταυρινούδη αντίπαλος. Δεν το βλέπει έτσι. Επιδίωξη της είναι να καταθέσει καλές προθέσεις κι η εσωκομματική αναπόφευκτη σύγκρουση, αν έλθει, ας έλθει στην ώρα της με το λαό κριτή. Για την Ένωση πάλι η Μαρία με τη χείρα συνεργασίας που ετοιμάζεται να τείνει θέλει να δείξει ότι δεν σκέπτεται τιμωρητικά. Επιχειρηματικά μπορεί πολλές φορές να συγκρούστηκε, όμως τώρα οι συγκυρίες την έφεραν σε άλλο ρόλο.

Σε επίπεδο προθέσεων παίρνει άριστα. Αν τώρα πετύχει τις προθέσεις να τις μετουσιώσει σε έργο, ακόμα καλύτερα για την ίδια. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ